Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Expediere Țările europene

Livrare de marfă, toate modurile de transport, expediere din și spre Europa

Site-ul nostru companie de transport – expediție Organizează un transport de calitate, rapid și sigur transport de marfă din Moldova, Rusia, Ucraina către țările europene: Statele baltice, Turcia, Grecia, Italia, Olanda, Germania, România și alte țări din UE. Pentru a organiza transportul internațional de mărfuri dinspre și către Europa la un nivel cu adevărat ridicat, este suficient să se respecte următoarele puncte.

O schemă de transport personalizată pentru expedierile din Europa.
Un program cuprinzător de îndeplinire a comenzilor de transport de marfă, bazat pe ani de experiență și pe feedback-ul clienților, cu scopul de a minimiza rolul clientului în procesul de transport.

În esență, odată ce un proprietar de marfă a lăsat o comandă pe site-ul nostru de transport sau a contactat compania direct prin telefon, departamentul de transport elaborează o schemă pentru transportul optim al mărfii și întregul proces de transport, care se încheie în siguranță atunci când marfa este livrată la destinație.

Prin urmare, vă stă la dispoziție o echipă profesionistă de expeditori, dispeceri și manageri. Toate aspectele legate de transport, marfă, declarații vamale, TIR și alte documente, precum și asigurarea mărfii, sunt discutate în momentul încheierii contractului.

Pentru a evita neînțelegerile, toate taxele de transport și costul total al transportului sunt calculate și afișate în aceeași etapă. Acesta este un indicator important al fiabilității și transparenței companiei. Odată ce traseul optim a fost aprobat, nu va trebui decât să monitorizați livrarea transportului dumneavoastră, contactând managerul responsabil pentru comanda dumneavoastră.

Compatibilitatea diferitelor tipuri de mărfuri: Europa – toate țările.
După cum spune proverbul, unde nu poți merge, nu poți merge. Combinarea mai multor tipuri de transport de marfă – aerian, rutier, maritim și feroviar – economisește mult timp. Este adevărat că transportul multimodal este adesea mai scump, dar atunci când valoarea încărcăturii și importanța unei livrări rapide sunt primordiale, această abordare este ideală pentru comanda dumneavoastră. Cu expertiza unui expeditor de mărfuri și o rețea extinsă de parteneri din întreaga Europă, transportul dumneavoastră poate fi livrat de oriunde de pe continent.

Loialitate, construirea unor relații reciproc avantajoase.
Punctul determinant pentru fiecare proprietar de marfă este costul transportului de marfă. Nu este întotdeauna o chestiune de principiu, iar noi înțelegem acest lucru. La urma urmei, există doar doi factori care contează pentru fiecare client – calitatea și accesibilitatea.
În primul rând, trebuie să menționăm că abordăm fiecare comandă de expediere din sau către Europa în mod individual, deoarece fiecare comandă de expediere are propriile caracteristici. Aici joacă un rol important distanța de la locul de transport până la locul de amplasare a încărcăturii, țara în care ar trebui să fie livrată încărcătura, costurile suplimentare de transport în procesul de transport, serviciile conexe privind înregistrarea încărcăturii. Pe această bază, formăm costul serviciilor noastre de transport din țările și orașele din Europa.
În al doilea rând, ne definim prin poziționarea noastră față de client și, în consecință, interesul nostru principal este să ne asigurăm că, data viitoare când acesta va plasa o comandă de transport internațional de marfă din Europa, va apela la compania noastră. Întotdeauna se poate găsi o opțiune benefică pentru ambele părți – iar aceasta este cheia pentru a construi un parteneriat bun și orientat spre viitor.
Pe scurt, cel mai important lucru este că, în orice afacere, rezultatul este important, iar dumneavoastră, în calitate de client al transportului, sunteți interesat de rezultat, mai degrabă decât de modul în care va fi livrată marfa. Toată lumea este în afaceri, iar noi garantăm un transport de calitate și sigur din Europa în Moldova sau în orice altă țară în care este comandat transportul, și invers. Livrarea mărfurilor dinspre sau către Europa, le efectuăm foarte frecvent și în mod calitativ, prin toate mijloacele de transport.

Calculul costurilor