Formular de cerere pentru calcularea costurilor de transport al cerealelor

* - câmp necesar

Transportul de cereale

Transport de cereale și cereale cu camioane de cereale.

Va oferim un serviciu de transport de cereale si recolte. Principalele tipuri de transport pentru transportul cerealelor sunt remorcile și semiremorcile dotate cu caroserie pentru transportul în vrac de produse cerealiere în vrac. Întreprinderile private sau de stat, fie că este vorba de o fermă sau de o exploatație uriașă de terenuri, nu se pot lipsi de purtători de cereale atunci când transportă cereale. Transportoarele de cereale sunt utilizate atât pentru recoltarea cerealelor în regiuni și orașe, cât și pentru transportul internațional pe distanțe scurte până la complexele de lift.

Tipuri de acest tip de transport cisterne de cereale, transporturi de cereale cu caroserie.

Un camion de cereale este o semiremorcă sau o remorcă de marfă, este un container sub forma unui corp imens, cum ar fi un basculant sau un buncăr din oțel sau aluminiu. Capacitatea de transport a transportoarelor de cereale de diferite configurații ale corpului variază de la 17 la 35 de tone, iar volumul corpului este de 20-90 m3. Există următoarele tipuri de transportoare de cereale: volumul remorcii cisternă pentru transport de cereale de la 15 la 33m3; semiremorcă-cisternă volum de transport de cereale de la 30 – și până la 80 m3. Camioane pentru cereale pentru caroserie pe un șasiu de mașină cu un volum de 23 – 32 m3, un camion pentru cereale cu o caroserie din fier sau aluminiu la bord cu o remorcă suplimentară. Greutatea totală a încărcăturii va fi de până la 30 de tone, volumul de materii prime transportate va fi de până la 95 de metri cubi, lungimea transportoarelor de cereale va fi de la 8 m până la 13 m. latimea suporturilor de cereale 2,43m. Camioanele pentru cereale sunt echipate cu acoperișuri din material special cu cabluri.

Întreprinderile implicate în producția de cereale sau prelucrarea cerealelor, precum și producătorii de hrană pentru animale pentru complexele zootehnice nu se vor putea face fără acest tip de transport. Purtătorii de cereale pot transporta culturi de cereale precum: hrișcă, grâu, orz, secară, mazăre, ovăz. Unele tipuri de furaje. Transportul semințelor oleaginoase este posibil. Transportul culturilor prin transportoare de cereale: rapiță, porumb, semințe de floarea-soarelui, semințe de in, leguminoase etc. Desigur, este avantajos din punct de vedere economic să transportați semiremorci transportoare de cereale, sau semiremorcă purtător de cereale cu remorcă, deoarece acestea pot găzduiește cantitatea maximă de cereale.
Din cauza prețurilor ridicate la camioanele cu cereale, care costă până la 50.000 de euro, multe întreprinderi agricole închiriază camioane cu cereale de la companiile de transport care au în flotă camioane cu cereale. Datorită caracterului sezonier al acestui tip de serviciu, deoarece nevoia de camioane de cereale apare în timpul recoltării, nu este rentabilă să cumpărați camioane de cereale în mod privat. De asemenea, este dificil să adaptați un transportor de cereale pentru alte tipuri de transport. Închirierea unui camion de cereale vă va economisi bani și timp. Încărcarea cerealelor se efectuează în timpul recoltării cerealelor sau semințelor direct din combine, sau din grânare de sus prin trapele purtătorului de cereale. Descărcarea are loc cu un basculant cu dispozitive pneumatice, iar unele buncăre de cereale sunt echipate cu trape inferioare sau conuri pentru descărcarea cerealelor în buncăre subterane.

Reguli pentru transportul cu camioane de cereale

Transportul cerealelor este simplu și economic. Nu este nevoie să se mențină temperaturi speciale sau alte cerințe specifice pentru livrarea cerealelor. Este necesar să se verifice starea tehnică a transportorului de cereale înainte de transport, este, de asemenea, posibil să se construiască părțile laterale, să sigileze toate conexiunile corpului, astfel încât boabele să nu se erodeze în timpul transportului cu un contor de cereale sau să nu fie deteriorate în ploaie. , este necesară o prelată, corpul trebuie să fie curat și uscat, fără mirosuri străine
La transportul cerealelor pe drum în transportoare de cereale noi, pierderile sunt minimizate, deoarece corpurile transportoarelor de cereale sunt metalice fără goluri, partea superioară este echipată cu un material dens pentru copertina cu un cablu de etanșare. Înainte de expedierea tuturor cerealelor, vehiculul și remorcile sunt cântărite. După ce boabele sunt livrate la locul de primire și descărcare, boabele sunt cântărite și se cântărește și purtătorul de cereale descărcat, determinându-se astfel masa boabelor transportate.

Există o serie de cerințe pentru cerealele transportate pentru a evita deteriorarea încărcăturii. Cerealele nu trebuie infectate cu dăunători, mucegai, buruieni; Boabele nu trebuie să fie într-o stare de auto-încălzire, boabele trebuie să fie inodore, mucegăite și umede, nu sunt inerente culturilor de cereale și standardelor acceptabile, nu este permisă amestecarea cerealelor uscate și crude, boabele trebuie să fie omogene fără conținut de impurități mari și urme de uleiuri vegetale.

Volumele de transport cu transportatorii de cereale.

Volumul transportului cerealelor depinde de amploarea întreprinderii agricole. Transportul minim cu un camion de cereale de la 10 tone este posibil la întreprinderile agricole private sau la ferme.

Costul transportului cerealelor depinde de locul de colectare a cerealelor, unde este necesară livrarea cerealelor, distanța, greutatea încărcăturii, condițiile de închiriere a unui camion de cereale, în funcție de numărul de camioane de cereale atrase , termeni de atragere a camioanelor de cereale de diferite dimensiuni și volume de cereale transportate.

Transportul internațional de cereale necesită certificate speciale. Sunt posibile livrări de cereale la fermă, locale, interregionale și internaționale. Livrarea mașinilor de către cărăuși de cereale este posibilă numai pe cale terestră în țările CSI, precum și din țările CSI, Moldova, România, Ucraina, Europa. Dacă doriți să livrați cereale la timp și de înaltă calitate – contactați-ne! Puteți comanda un camion de cereale pentru transport pe site-ul nostru.

Calculul costurilor