Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport gratuit pentru transportul internațional de mărfuri.

Dacă vă gândiți bine, există întotdeauna și peste tot transport gratuit, întrebarea este cât va costa transportul, când va fi implementat și cu ce calitate? Luați în considerare această situație.
O firmă care produce componente pentru fabricarea pantofilor, din Moscova, are nevoie de materii prime care sunt produse în Moldova. Clientul, în cazul de față o firmă din Moscova, pentru că are nevoie de materie primă, se adresează unei companii de transport din Moscova sau din regiunea Moscovei și solicită transportul din Moldova în Rusia, adică la Moscova..

Transportator sau transportator de la Moscova calculează costul transportului și declară că acest transport îl va costa pe client 5 000 de dolari. Având în vedere că transportatorul de la Moscova trebuie să găsească marfă din Moscova sau din alte orașe rusești din apropiere și să ducă această marfă în Moldova sau chiar în România, deoarece România se află pe drumul spre Moldova și la întoarcere pentru a prelua marfa pentru clientul din Moscova, care așteaptă materia primă pentru producția de încălțăminte. În primul rând, este lung, producția nu va aștepta și nu se va opri și, în al doilea rând, nu este profitabil din punct de vedere economic să plătești pentru transport. Ce oferă firma noastră! Un client din Moscova sau din alt oraș din Rusia are nevoie urgentă de transport din Moldova sau din România.

Compania client, prin contactarea noastră, ne prezintă un contract de transport. Compania noastră, care acumulează o cantitate mare de informații despre transportul gratuit sau, cum se numește în mod obișnuit, un transport de trecere, va oferi clientului chiar și un transport rusesc care a fost descărcat în apropierea Moldovei sau a României, pentru încărcare, pentru a transporta încărcătura la Moscova. În acest fel, clientul sau destinatarul mărfii va beneficia de același transport pentru numai 2200 USD, economisind 2800 USD, ceea ce reprezintă 56 % din costul inițial al transportului. Așadar, transportul gratuit este profitabil și eficient.

Așadar, unde să găsești transport gratuit? Dumneavoastră, în calitate de client, știți deja că la Movers-Auto S.R.L. Un alt exemplu: din Rusia, un camion se îndreaptă spre Europa, să zicem spre Germania sau Polonia, transportând încărcătura altcuiva. Transportatorul nu știe încă când va sosi la locul de încărcare, care va fi lotul în direcția de întoarcere și când va fi încărcat transportul de întoarcere. După ce compania noastră a fost informată că camionul se îndreaptă spre Europa, managerii noștri vor colecta informații în avans și vor oferi încărcătura înapoi în Rusia, de unde camionul a plecat mai devreme. În acest caz, transportatorul știe că, încă de la sosirea la punctul de descărcare, mașina va prelua fără întârziere încărcătura care îl însoțește în Rusia, economisind timp și bani. Toată lumea are de câștigat, clientul nu pierde timp căutând transport și nu plătește prea mult pentru livrarea mărfii.
Fără nici un timp de nefuncționare, care este de cel puțin 100 de dolari pe zi, transportatorul primește un ordin de transport de marfă, pentru el în direcția corectă, iar pe loc primește plata pentru transport de la plătitorul din Rusia. Compania noastră încasează comisioanele în mod echitabil. Compania noastră de expediere de mărfuri are întotdeauna informații fiabile despre vehiculele disponibile și informații despre încărcăturile care îi așteaptă pe clienți. Transportatorii de mărfuri din Europa, Germania, Franța, Polonia și Olanda își pot descărca marfa din Italia în Moldova și pot aștepta una, două sau mai multe zile pentru a o încărca înapoi acasă. Acestea sunt costuri ridicate. Un transportator din Rusia, poate fi și în Moldova sau România. O firmă de transport din Lituania sau Letonia transportă mărfuri în Bulgaria și stă degeaba săptămâni întregi în căutarea unei încărcături adecvate.
Transportatori din Moldova și România, care descarcă marfă în Turcia sau în Grecia știu că managerii noștri oferă întotdeauna o încărcare profitabilă în direcția opusă. Compania noastră vă invită să ne contactați. Managerii noștri vor oferi întotdeauna Free Cargo, transport gratuit și condiții reciproc avantajoase pentru transport.
Ne străduim să lucrăm pe toate rutele rutiere internaționale importante. Chiar și astăzi, „MOVERS-AUTO” asigură o livrare la timp și fiabilă în orice punct din Uniunea Europeană și din țările CSI.
Livrarea transporturilor dumneavoastră, Disponibilitatea constantă a vehiculelor, Livrare operativă a vehiculelor indiferent de sezon, Garantat prin contracte cu peste o sută de dispeceri străini, expeditori și companii de transport din diferite țări.
Transport de marfă, transport internațional de marfă, transport în regim de grupaj, către orașe și țări din Europa și CSI, cu care firma noastră colaborează și transportă în permanență mărfuri și expeditori de marfă.

Andorra, Albania, Armenia, Armenia, Austria, Marea Britanie, America, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, China, Danemarca, Gibraltar, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Kirghizstan, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia și Muntenegru, Slovacia, Spania, Regatul Unit, Vatican, Grecia, Ungaria, Croația, Estonia, Finlanda, Franța, Luxemburg, Macedonia, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia și Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Kârgâzstan, Ucraina.

Moscova, Belgorod, Briansk Novosibirsk , Kazan, Kursk, Rostov pe Don, Perm, Penza, Togliatti, Tula, , Iaroslavl, Orenburg, Kemerovo, Ryazan, Penza, Pskov, Naberezhnye Chelny, Kazan, Astrakhan, Tula, Kiev, Lugansk, Donețk, Poltava, Dnepropetrovsk, Cernihiv, Kharkiv, Lviv, Sevastopol, Zaporizhzhya, Minsk, Vitebsk, Gomel, Brest, Vilnius, Kaunas, Klaipeda, Riga, Talin, Chișinău, Tiraspol, Bender, Bălți, Rîbnița, Tașkent, Dușanbe, Baku, Bișkek, Tbilisi, Astana, Alma-Ata, Kaliningrad.

Calculul costurilor