Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Consiliere on-line

Consultanță în domeniul transporturilor pentru proprietarii de mărfuri și companiile de transport.

Consultanță ON-LINE, consultanță privind transportul internațional de mărfuri, transportul maritim de containere.
MOVERSAUTO-INTERTRANSPORT S.R.L., o companie de expediții din Moldova, activează de mai mult timp pe piața de transport de marfă internă și internațională. Efectuăm transporturi de toate tipurile de mărfuri prin diferite mijloace de transport în Rusia, țările CSI, țările baltice, țările europene și asiatice. În fiecare zi, angajații companiei noastre de transport primesc noi solicitări din partea proprietarilor de mărfuri și a reprezentanților diferitelor industrii. Pentru sfaturi ,și o estimare a costurilor de transport, trimiteți un formular de cerere la adresa.

  • La fiecare oră, transportatorii cu care lucrăm informează expeditorul că transportul a fost livrat cu succes la destinație. Comunicarea constantă cu transportatorul ne permite să facem ajustări în orice moment, de exemplu, să schimbăm traseul în caz de vreme rea iminentă sau, în cazul unei comenzi urgente pentru un transport care tocmai a ajuns într-un port important din România sau China, să trimitem la destinație un vehicul disponibil în apropiere. Cunoașterea locației transportatorilor ne permite să le dăm rapid noi comenzi, iar cunoașterea stării și siguranței încărcăturii este garanția noastră și încrederea clientului nostru în alegerea corectă.
  • Invităm la colaborare agenți economici, companii implicate în cumpărarea și vânzarea cu ridicata a produselor alimentare, bunuri de consum, medicamente, materiale de construcții, etc. Dealeri auto. Persoanele fizice care au nevoie de un transport auto fiabil din Europa; companiile de petrol și gaze și uzinele chimice ne pot contacta în legătură cu încărcăturile de lichide periculoase.
  • Pentru întreprinderile mici și mijlocii și pentru persoanele fizice, transportul în regim de grupaj sau în containere este ideal – economic și practic, în special atunci când este vorba de distanțe mai mari.
  • Pentru fiecare destinație și mod de transport, fie că este vorba de camioane supradimensionate, de tren sau de containere maritime, avem oferte speciale și suntem siguri că vom ajunge la un acord reciproc în toate aspectele, arătând răbdare celor pretențioși, arătând calitate celor sensibili.
  • Pentru sfaturi despre toate tipurile de transport, vă rugăm să completați formularul de feedback, vă vom suna înapoi.


Cooperarea cu companiile de transport, transportatorii, proprietarii de transporturi

Economia fiecărei țări industrializate poate fi judecată după starea pieței interne: concurență sănătoasă, adaptarea cererii la ofertă și respectarea altor condiții necesare pentru dezvoltarea normală a afacerilor. Companiile de transport, ca reprezentanți ai uneia dintre cele mai importante componente ale infrastructurii și sectoarelor economice ale statului, nu fac excepție. Capitalul și personalul profesionist nu sunt suficiente pentru a crea o companie de expediție de marfă cu adevărat mare și de succes..

  • Organizarea transportului internațional de mărfuri diferă de alte domenii ale vieții prin faptul că interacționează îndeaproape cu aproape toate celelalte domenii – industria ușoară și grea, agricultura, construcțiile, creșterea animalelor, petrolul, medicina și multe altele. Niciunul dintre aceste domenii nu se poate lipsi de companiile de transport, așa cum este dificil pentru o companie de transport de marfă prosperă să continue să se dezvolte fără parteneri, contractori (care preiau anumite funcții), sucursale și reprezentanțe..
  • Compania noastră de transport caută colegi din Moldova și din țările vecine cu o propunere de cooperare reciproc avantajoasă pe piața internațională de transport de marfă. Vom ajuta companiile noi, care abia încearcă să intre pe piața de transport și care au o lipsă de comenzi, să găsească rapid mărfuri care să fie transportate.
  • Invităm la cooperare transportatorii cu experiență în livrarea de mărfuri periculoase, supradimensionate, voluminoase, alte tipuri de mărfuri către Rusia, România, UE, Țările Baltice, Asia. Suntem interesați de o colaborare strânsă cu marile companii de transport din CSI și Europa de Sud-Est pentru asistență reciprocă și dezvoltarea relațiilor publice. Suntem deschiși specialiștilor din domeniul logisticii transporturilor, al dreptului și reprezentanților serviciilor de brokeraj.

Oferă servicii de transport, consultanță privind toate tipurile de transport.

Calculul costurilor