Pentru a calcula costul transportului maritim, trimiteți un formular de cerere

* - câmp necesar

Comandarea transportului maritim

Transport maritim de containere. camioane container de 20 și 40 de picioare până la depozitul destinatarului.

TRANSPORTURI DE CONTAINERE CU CAMIOANE CONTAINER DE 20 ȘI 40 DE PICIOARE CĂTRE DEPOZITUL DESTINATARULUI

Secolul XXI. Afacerile evoluează și traversează rapid frontierele, devenind parte a unui proces global, internațional. Progresul afectează și afacerea dumneavoastră și a venit momentul în care doriți să vă comercializați bunurile la nivel internațional. Sau invers, doriți să aduceți cele mai bune produse din întreaga lume în țara dumneavoastră și să le comercializați aici, în orașul dumneavoastră. Transportul maritim al containerelor este o parte importantă a planului dumneavoastră. Acestea sunt de departe cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor și cele mai fiabile.

CONTAINERE. Transportul maritim de containere se efectuează între porturile maritime unde se întâlnesc rutele feroviare și rutiere. Containerele sunt livrate pe nave container. Containerele sunt fixate în siguranță pe navă și există instrucțiuni clare și dovedite pentru încărcarea și plasarea lor pe punte. Mărfurile sunt transportate în containere de 20 și 40 de picioare.

TIPURI DE MĂRFURI MARITIME. Containerele transportă o varietate de mărfuri pe mare. Acestea sunt în principal bunuri de consum, bunuri de uz casnic, îmbrăcăminte și încălțăminte, bumbac și lână, diverse mașini și automobile, inclusiv transporturi mari. Containerele sunt adesea folosite pentru transporturi consolidate./p>

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. Imaginați-vă că aveți nevoie să livrați rapid și ieftin bunuri sau materii prime pentru producție, de exemplu din Turcia în Moldova sau Ucraina? Și vă așteptați ca mărfurile să ajungă direct la ușa depozitului dumneavoastră. Comandarea transportului rutier peste mare este costisitoare și chiar mai scumpă. Rentabilitatea dumneavoastră se diminuează sub ochii dumneavoastră. Dar transportul multimodal vine în ajutor. Ce este? O companie de transport organizează un traseu optim folosind cele mai diverse (auto, feroviar și aerian) și, cel mai important, un transport avantajos, din care fac parte adesea containerele maritime. Marfa dumneavoastră, atât complexă (adică într-un container care conține doar marfa dumneavoastră), cât și ca parte a unei încărcături comune (adică într-un container care conține mărfuri de la diferiți clienți) este pregătită pentru expediere. Containerul este transportat cu camionul până la portul de plecare, încărcat pe o navă și traversează marea. La sosire, containerul cu transportul dumneavoastră este pus pe roți și transportat direct la porțile depozitului dumneavoastră. Convenabil, fiabil, rentabil și eficient.

AVANTAJELE TRANSPORTULUI MARITIM. Aveți nevoie să livrați materii prime (de exemplu, accesorii pentru producția de îmbrăcăminte) din China la prețuri mici și fără pierderi? Cea mai sigură cale este transportul maritim containerizat, urmat de transportul feroviar sau rutier. Marfa dvs. va fi livrată din ușă în ușă într-un container metalic, sigur ca un seif. Puteți comanda atât încărcături modulare, cât și încărcături complexe. Totul depinde de mărimea și greutatea comenzii. Accesibilitatea și rentabilitatea sunt principalul și cel mai important avantaj al transportului multimodal de containere, în special atunci când se livrează mărfuri mari.

INSTRUMENTE. Acestea livrează mărfuri din SUA, Brazilia, Ecuador și alte țări din America de Nord și Centrală către porturi din Europa și Asia. Există o cerere pentru transportul maritim de mărfuri din Asia de Sud-Est și China către porturile din UE, Ucraina și Rusia. Din țările din bazinul mediteranean, mărfurile sunt livrate în singurul port moldovenesc de pe Dunăre, în satul Giurgiulești. De aici se exportă cereale din Moldova. Baloți de lână și bumbac din SUA, motociclete din Japonia sunt transportate în containere.

În lumea de astăzi, rutele maritime rămân cea mai ieftină modalitate de a livra bunuri în întreaga lume. Compania noastră de transport colaborează îndeaproape cu lideri de transport maritim, cum ar fi MAERSK, MSC, EVERYGREEN, NORASIA și are o experiență vastă în organizarea de transport multimodal ușă la ușă.

Calculul costurilor