Pentru a calcula costul unui transport în regim de grupaj

* - câmp necesar

Transportul colectiv de mărfuri

Domeniul de aplicare al serviciilor de transport, ca tip separat de transport, include livrarea internațională de colete, pachete de documente, pachete, mărfuri valoroase. Însăși organizarea livrării unor astfel de mărfuri implică eficiența maximă a livrării – nu este cazul când clientul poate folosi termenii standard ai serviciilor poștale. Pentru aceasta, el apelează la companii care furnizează în mod profesional servicii de curierat, livrare expres de colete, corespondență și documente.
Ca și alte tipuri de transport, livrarea unei mărfuri atât de mici și ușoare are propriile sale specificități. De exemplu, livrarea prin curier este astăzi la mare căutare la nivel de gospodărie, la scară urbană și interurbană; livrarea florilor sau livrarea bunurilor achizitionate din magazinele online se organizeaza si prin servicii de curierat. Specializarea companiei noastre de expediție este livrarea internațională de colete, colet, mărfuri mici cu respectarea caracteristicilor livrării prin curier rapid: eficiență, mobilitate, cel mai înalt grad de responsabilitate și calitate.

Mărfuri interzise pentru transportul în colete în destinații internaționale:
produse alcoolice, alcool etilic, bere. Orice fel de produse din tutun și amestecuri pentru fumat. Arme (și piesele lor), cartușe pentru ele (părțile lor), articole similare structural cu armele civile și de serviciu, obiective, ochelari de protecție nocturnă, uniforme de camuflaj (cu excepția mărcilor civile în stil militar). Materiale radioactive, bunuri culturale, bunuri perisabile. Animale vii, cu excepția albinelor, lipitorilor, viermilor de mătase.
Plante sub orice formă și stare, semințe de plante. Pietre prețioase sub orice formă și stare, diamante naturale, cu excepția bijuteriilor. Stupefiante, substanțe psihotrope, inclusiv sub formă de medicamente, substanțe care diminuează stratul de ozon și alte bunuri interzise pentru expediere în conformitate cu actele Uniunii Poștale Universale și legislația vamală a uniunii vamale, „jucării pentru adulți”.

Metode de livrare a coletelor și a pachetelor.
Efectuam livrare la sol a colete rutiere in orasele Rusiei, CSI si Uniunea Europeana Livrare regulata de colete cu microbuze din Europa in Moldova, o data pe saptamana trimitand transport cu colete din Rusia in Moldova. Mai multe zboruri cu colete din Germania către orașele Rusiei, precum și transport de colete din Finlanda, țările baltice către Moldova și România. Livrarea coletelor se face zilnic fără opriri, indiferent de țara de expediere a coletului. În cazul unei distanțe a direcției de transport, organizăm livrarea pe calea aerului, de exemplu, din SUA către Europa, sau din America către Moldova, avem întotdeauna un transport de trecere pentru livrarea coletelor, și parteneriate de încredere cu alte companii de curierat, deci există întotdeauna mai multe opțiuni pentru expedierea și livrarea urgentă a oricăror colet în orice țară din lume.

Tot ce trebuie să faceți este să completați o cerere de livrare a unui colet, pachet, pachet de documente etc., pe site-ul nostru; dupa ce primim si analizam comanda dumneavoastra vom gasi cel mai potrivit transport si metoda de expediere si livrare a unui colet sau colet, indiferent de costul coletului, ne vom pune de acord rapid asupra traseului; daca este necesar, vom conecta resurse suplimentare: transportatori, angajati ai altor companii de transport si curierat.

Coletul sau pachetul dumneavoastră va fi livrat în orice țară, în orice direcție la timp și la cel mai înalt nivel de servicii și siguranță. Atunci când trimiteți un colet prin serviciul poștal obișnuit, nimeni nu garantează siguranța completă a acestuia și protecția împotriva pierderii undeva pe parcurs, acesta este transportat cu mii de altele. Atunci când transportați colete, pachete cu documente, colete de către o companie de transport, expeditorul vă însoțește personal încărcătura valoroasă, iar compania poartă toată responsabilitatea pentru calitatea și eficiența transportului, dacă este necesar, coletul dumneavoastră va fi asigurat.

Calculul costurilor