Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Semiremorcă container 20ft. și 40ft.

A făcut o comandă din străinătate? Ți-ai livrat marfa în port din China? Cum să-l ridici și să-l livrezi direct la porțile depozitului tău? Există o singură soluție – un camion container cu semiremorcă.

TIP DE CORP. O navă container este o platformă fără laturi pe care este atașat un container maritim. Există modele fixe și glisante de nave portacontainere. O platformă pentru o semiremorcă este fabricată ținând cont de dimensiunile uniforme (unificate) ale containerelor internaționale. Există containere de 20 de picioare și 40 de picioare (45 de picioare). Fiecare are propria sa navă container. Platforma semiremorcă este echipată cu elemente de fixare speciale pentru container (fittings) și mecanisme anti-recul. Unele nave container au platforme pentru sosirea încărcătoarelor grele. Sosiri înclinate sunt necesare pentru punctele de transfer unde nu există macarale de încărcare. Compania noastră de transport va putea selecta în mod competent și profesional nava container de care aveți nevoie.

DIMENSIUNI. Nave de containere pentru transportul de containere de 20 de picioare și 40 de picioare. Containerele de 45 de picioare sunt transportate pe o navă de containere de 40 de picioare.

Capacitate de încărcare până la 22 de tone.

TIP DE MARFĂ. Ce containere pot fi încărcate pe astfel de platforme? Orice. Milioane de mărfuri sunt transportate pe mare și există containere pentru orice marfă.

  1. Aceste containere sunt standard de 20 de picioare, le puteți vedea adesea pe malul mării sau pe piața de produse manufacturate. Da, da, le folosesc adesea ca cabine de tranzacționare.
  2. Containere standard de 40′. Sunt de două ori mai lungi decât unul de 20 de picioare. Ambele containere au aceeași lățime și înălțime.
  3. Containere „High Cupe” de 40 de picioare. Sunt cu un picior mai înalți decât standardul. Aceste recipiente sunt marcate cu o bandă specială de avertizare neagră și galbenă.
  4. Containere de 45′, lungi de 2,5′ pe fiecare parte. Acestea sunt transportate, după cum sa menționat mai sus, cu nave-containere pentru containere de 40 de picioare.
  5. Există, de asemenea, containere cu top deschis, containere cisternă, containere frigorifice, containere pentru vrac și containere laterale deschise. Ei transportă mărfuri în funcție de tipul și scopul containerului. De exemplu, mărfurile în vrac (lichid) sunt livrate în containere cisternă.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. Vă faceți griji că mărfurile dvs. rămân intacte pe drum? Pentru ca ceva să nu fie furat sau pierdut în timpul descărcarii? Pentru transportul oricărei mărfuri, containerul este de încredere ca un seif. Se încarcă la locul de expediere, se pun sigilii pe uși și, pe toată durata călătoriei, nu există acces la conținutul său. Aceasta este o garanție 100% împotriva vandalismului în tranzit și împotriva deteriorarii încărcăturii, adică va fi adusă în aceeași formă și cantitate în care a fost încărcată. Prin urmare, transportul containerelor cu mașina este un serviciu foarte popular.

BENEFICII. Transportul cu o navă container a unui bloc offshore face parte dintr-un transport de marfă multimodal. Cum este ea? Acesta este transportul unei mărfuri prin transport diferit (terrestre, pe apă, aerian) conform unui document și într-un singur bloc fără reîncărcare la punctele de transbordare. Acest lucru reduce semnificativ costul de transport (de aproximativ 7-10 ori). Acesta este poate principalul avantaj al transportului cu containere. Un transport containere de încredere selectat corespunzător este o garanție a livrării de succes, iar managerii companiei noastre de transport vă vor ajuta să găsiți unul.

DIRECTII. Navele de containere livrează containere pe tot continentul european din porturile Franței, Țărilor de Jos, Italia, Bulgaria, România, Rusia, Țările Baltice și Ucraina. Ei transportă containere din Odesa și Ilicivsk în Moldova, precum și din portul Constanța din România. Containerele transportă mărfuri din toată lumea, inclusiv din China.

DOCUMENTELE. Pentru transportul rutier al unui container sunt necesare astfel de documente. Factură (Inovais), declarație de tranzit pentru mărfuri de origine non-europeană în țările UE, carnet TIR sau TIR pentru vamă, CMR (bilul de transport). Firma de transport se va ocupa de toate actele. Trebuie doar să comandați (închiriat) transport și să vă bazați pe experiența profesioniștilor.

Calculul costurilor