Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport maritim Țările asiatice

Transport maritim din și către Asia, inclusiv transportul maritim containerizat.

Transport de marfă din Asia, transport rutier și maritim în containere.

Poziția geografică a Republicii Moldova, situată între Europa și Asia, contribuie semnificativ la dezvoltarea activității comerciale a proprietarilor de mărfuri din regiunea noastră, permițând operațiuni comerciale de succes pe întreg continentul: din Europa de Vest până în Orientul Îndepărtat, Japonia, Malaezia, Turcia și alte țări asiatice.

Există, de asemenea, beneficii pentru societăți de transport – expediție, care îndeplinește o funcție excepțională și indispensabilă, organizând transportul și livrarea de mărfuri din Asia către Rusia, CSI și Europa și viceversa. Deoarece fluxul de comenzi pentru transporturi internaționale de mărfuri din țările asiatice nu se oprește niciodată, în principiu, doar mici scăderi sunt observate din cauza situației economice internaționale în general, dar aceasta este o trăsătură caracteristică a întregii economii globale și trebuie doar să ne putem adapta la ea. De exemplu, în ianuarie-martie 2010, întreprinderile de transport feroviar, rutier și aerian din Moldova au transportat 1 286 600 tone de mărfuri, sau 80,9% din aceeași cantitate din anul precedent.

Este revelator faptul că companii de transport din Moldova se concentrează în primul rând pe Rusia, și în special pe Moscova, încercând să atragă cel mai mare procent de clienți de acolo. Aceasta se caracterizează printr-o piață imensă și prin nevoile Federației Ruse. O mare varietate de mărfuri sunt transportate din Asia în Rusia. Din Asia Centrală și Turcia – fructe, bunuri de consum, mașini, haine din China și Japonia, mărfuri periculoase în vrac din Orientul Mijlociu și Emiratele Arabe Unite etc. În această direcție, o companie de transport din Moldova are un ușor avantaj față de companiile din Moscova.
În cazul în care este necesar să se facă transport maritim din Turcia, Israel, Siria, Grecia, Emiratele Arabe Unite, Iordania, este mult mai profitabil pentru un proprietar de marfă din Moscova sau din Rusia în general să apeleze la o companie de transport din Moldova, deoarece drumul de aici până în țările menționate mai sus este mult mai scurt și, prin urmare, mai ieftin pentru client. Pentru proprietarii de mărfuri din Moscova și din alte orașe rusești, este mult mai convenabil și mai profitabil să comande transport maritim din Asia către o companie de transport din Moldova, Deoarece nu este nevoie să plătiți pentru călătoria pe care trebuie să o facă transportul din Moscova. În cazul în care mărfurile trebuie să fie livrate din Asia în Europa, atunci tranzitul prin Moldova este probabil cea mai bună opțiune, și cine poate organiza mai bine acest lucru decât o companie de transport din Moldova.

Societate de expediție de transport “Moversauto-Intertransport” vă oferă următoarele servicii de transport maritim din și către Asia. Transportul de mărfuri de grupaj din China, Japonia, Thailanda, Malaezia, Mongolia. În cazul în care transportul este mic, nu are sens să plătiți transportul în întregime, mai ales de la o distanță atât de mare. Suntem pregătiți să oferim variante combinate de livrare multimodală din principalele porturi din Japonia, Thailanda etc. Ne ocupăm de transportul maritim prin container, feroviar sau rutier – cel mai convenabil mod de a expedia din China. Efectuăm la cel mai înalt nivel transportul de mărfuri periculoase, oferim orice tip de transport – cort, frigider, izoterme. În mod separat, stipulăm servicii conexe, asigurarea încărcăturii, oferim consultanță cu privire la problemele de expediere a mărfurilor, întocmim toată documentația necesară.

Transportul de mărfuri „Din ușă în ușă din China, Mongolia, Turcia. Din Siria, Israel, Emiratele Arabe Unite, Uzbekistan, Tadjikistan, Turkmenistan, Kârgâzstan, Kazahstan. Livrare din Thailanda, Japonia în Rusia, Moldova, Ucraina, Europa. Transportul de mărfuri din și spre Asia la prețuri competitive, furnizarea unui pachet complet de servicii de transport, informarea zilnică a clienților, timpul optim de livrare și condițiile economice de transport. Furnizarea de servicii la un nivel profesional ajută la păstrarea clienților fideli și la atragerea de noi clienți, iar acest lucru este deosebit de important în vremuri de instabilitate economică globală, fiind cel mai bun indicator al unei activități stabile. expeditori și competența personalului său.

Calculul costurilor