Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă China

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din China.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din China către țările CSI și în sens invers către China. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de mărfuri din China pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform graficului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din China. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Expedierea de înaltă calitate din China, precum și din alte țări asiatice, va fi efectuată la prețuri accesibile. Oferim condiții de transport 100% de înaltă calitate și optime, cu respectarea tuturor acordurilor la care s-a ajuns la încheierea unui contract de transport de marfă. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru livrarea mărfurilor din China către Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, folosim metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transport de trecere dacă, la primirea unei cereri de livrare a mărfurilor din China, un astfel de transport tocmai a finalizat executarea unei alte comenzi și este gratuit. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, unind forțele, optimizând costul transportului mărfurilor din China.
Organizarea transportului de mărfuri din China, precum și din alte țări asiatice în general, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediție.
Transport de marfă din și către China.
China este cea mai populară destinație în primul rând datorită prețurilor scăzute la bunurile produse acolo: textile – îmbrăcăminte (9,1% din totalul exporturilor Chinei), electrocasnice digitale (42,7%), metale (8,8%), piese auto (2,3%). Nu este un secret pentru nimeni că companiile din Rusia, Moldova, alte țări CSI și UE, specializate în achiziționarea cu ridicata a mărfurilor pentru vânzarea ulterioară, aleg China.
China, realizând cu succes reformele economice, este astăzi liderul incontestabil în comerțul internațional. Din 1989, creșterea medie anuală a comerțului de import și export al Chinei a fost de 15%. Aderarea Chinei la OMC (2001) a contribuit în mare măsură la creșterea bruscă a comerțului exterior al Chinei. În ceea ce privește exporturile de oțel, țara este cu încredere unul dintre cei mai mari exportatori mondiali (după Japonia și Rusia). Iar principalii importatori de textile chinezești sunt SUA și țările UE.
De ce este convenabil să comandați livrarea mărfurilor din China către Europa în compania noastră de expediție din Moldova? Poziție geografică favorabilă, exact între Europa și Asia. După cum ne amintim din istorie, tocmai aceasta este ceea ce Moldova a atras mereu comercianți din alte țări. Precum și comunicarea cu porturile maritime ale Ucrainei; Odesa și Ilicievsk.
Compania noastră de expediție organizează toate tipurile de transport de marfă din China către Rusia, Moldova, Ucraina, țări europene. Transport feroviar în containere, transport de mărfuri consolidate, mărfuri supradimensionate, voluminoase și non-standard prin auto și alte transporturi multimodale din China, ușă în uşă.
Folosind cu pricepere factorul geografic și respectând politica de prețuri flexibile, vom organiza livrarea oricărei marfă din China către orice oraș din Europa. Pentru orașele din Moldova, Ucraina și alte orașe din partea europeană a Rusiei, vom selecta întotdeauna cea mai bună opțiune pentru livrarea mărfurilor din China. Cel mai profitabil și convenabil mod de a transporta mărfuri din China este transportul de mărfuri în grupaj și transportul containerelor. Compania noastră va livra mărfuri din toate porturile majore din China – Shanghai, Ningbo, Guangzhou, Tianjin, Dalian, Qinhuangdao și Qingdao (toate sunt printre cele mai mari sute de porturi din lume).
Dacă compania dumneavoastră este pe cale să intre pe piața comerțului internațional sau sunteți în căutarea unor noi parteneri de încredere, compania noastră vă stă la dispoziție.Transportul maritim de mărfuri în containere din China în Moldova este profilul principal în această direcție.
Pentru a calcula costul transportului din China, trimiteți o solicitare.

Calculul costurilor