Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Prețuri pentru transportul aerian și livrare expres.

Căutați o companie de expediție de marfă, care să-și asume toate obligațiile, costurile, pentru a asigura transportul aerian al mărfurilor dvs., transportul aerian necesar și livrarea ulterioară a mărfii. Prin trimiterea unei cereri preliminare pentru o solicitare de cost de transport aerian din Europa, China, Emiratele Arabe Unite, Malaezia sau Singapore către Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova sau din România către Rusia, Europa, Turcia sau Kazahstan, va transfera informații pentru a rezolva rapid tot procesul de transport aerian.

Costul transportului aerianîn fiecare direcție este calculat pe baza vitezei și distanței transportului aerian, a greutății mărfurilor și a serviciului. Nu este un secret pentru nimeni că transportul aerian nu este ieftin, dar viteza de livrare a mărfurilor aeriene este uneori mai mare decât costul. Calitatea și viteza reprezintă costul livrării de mărfuri aeriene. Indiferent de cantitatea de marfă, metoda de transport, tipul și greutatea încărcăturii, costul transportului depinde de calitatea livrării mărfurilor, siguranța încărcăturii, asigurarea mărfii, timpul de transport, viteza de transport a mărfurilor.

Prețul transportului aerian depindede specificul mărfii transportate, ce pachet de documente trebuie să pregătiți, locația încărcăturii, valoarea pe factură a mărfii , numărul de coduri vamale. Ambalarea mărfii, numărul de locuri de încărcare pe țară, direcția după țară, distanța de transport până la locul unde se află încărcătura. Distanța transportului aerian, numărul de țări de tranzit până la locul de descărcare, plățile de tranzit pentru transportul rutier pentru o anumită marfă, perioada de livrare aeriană și auto a mărfurilor și chiar condițiile meteorologice.

Calculul costurilor