Faceți o comandă pentru transportul de mărfuri - frigidere

* - câmp necesar

Transport de marfa – frigidere

Transport de produse perisabile cu frigidere din Europa in Moldova si Rusia, livrare de produse congelate din Romania, din Moldova in Uzbekistan si Kazahstan.

Movers Auto S.R.L. efectueaza transport frigorific din Spania, Turcia, Grecia, Polonia, din porturile Lituania, Letonia, Estonia catre Rusia catre Moscova, tarile CSI. Transport fructe cu frigider din Turcia si Grecia, livrare flori din Olanda, Polonia, Germania, Ungaria transport citrice din Turcia si Spania transport fructe de mare din tarile baltice, Europa si alte orase portuare cu frigider. Produse perisabile care trebuie transportate direct la temperaturi scăzute și un anumit timp de livrare. Produse alimentare: produse din carne și pește, conserve; băuturi alcoolice și nealcoolice, bere, apă minerală; medicamente și medicamente, suplimente nutritive, flori. Produse de vopsea și lac și multe alte bunuri – toate acestea vor fi livrate la locul potrivit și la ora stabilită, în siguranță, respectând termenii de livrare, pentru fiecare marfă separat.
Transportul de mărfuri frigorifice este munca noastră, pe care o facem de câțiva ani. Avem la dispozitie vehicule de clasa I cu o capacitate de transport de la 5 la 21 de tone; dimensiuni caroserie: lungime -13,6m, latime -2,4m, inaltime -2,6m.
Temperatura din corp poate fi reglată de la +15 gr.С. până la -20 gr.С. – astfel, la transportul alimentelor sau a altor produse perisabile, acestea se vor afla in cele mai optime conditii, conform cerintelor transportului marfa.
Astăzi, diferite vehicule sunt folosite pentru transportul cu frigider, poate fi o marfă de grupaj fără utilizarea unui frigider și cu un regim de temperatură controlat. Transportul pe care se transporta marfa prin frigidere este verificat si fiabil, dispune de toata documentatia si echipamentele necesare. Unitățile frigorifice sunt supuse în mod regulat la întreținere. inspecție pentru a evita probleme în timpul livrării mărfurilor.
Compania noastra efectueaza transport marfa cu frigider in cele mai populare zone: Olanda, Ungaria, Turcia, Spania, Italia, Grecia. Țările baltice Lituania, Letonia, Polonia, Estonia. Marfa este livrată în Rusia către Moscova, Moldova și alte țări. Cu compania de camionaje Movers-auto S.R.L, transportul de marfa frigorifica este fiabil, profesionist si accesibil.
Conform regulilor de transport de produse perisabile, un frigider este un vehicul cu un corp izoterm și o unitate frigorifică, care permite, la o temperatură medie a mediului ambiant de +30C, scăderea și menținerea temperaturii în interiorul corpului gol, astfel:
– un frigider dotat cu un agregat frigorific care mentine o temperatura intre + 12C si 0C inclusiv – clasa A
– un frigider dotat cu un agregat frigorific care mentine o temperatura intre +12C si -10C inclusiv – clasa B
– un frigider dotat cu un agregat frigorific care mentine o temperatura intre +12C si -20C inclusiv – clasa C
La certificarea unui frigider se folosesc următoarele mărci de identificare: frigider normal clasa A – FNA, frigider întărit clasa A – FRA, frigider întărit clasa B – FRB, frigider întărit clasa C – FRC.
Semiremorci frigorifice sunt proiectate pentru funcționare la temperatură ambiantă de la -45 °С la +45 °С și umiditate relativă a aerului de 75%.

Transportul mărfurilor prin frigidere și regimuri de temperatură

Transportul mărfurilor cu frigidere de diferite tipuri necesită anumite temperaturi:

Carne congelată -17°C / -23°C
Legume congelate 17°C / – 23°C
Inghetata -18°C / -28°C
Unt, ou, branza 0°C / +1°C
Pește congelat -23°C / -28°C
Pește proaspăt 0°C / +2°C
Cârnați 0°C / +6°C
Carne proaspata de la +1°C / -1°C
Carne răcită -1°C / -10°C

Calculul costurilor