Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă ieftin

Camioane ieftine sau costul real al transportului maritim.

Preț per transport este prima preocupare a clientului; plata pentru livrare este principala prioritate a transportatorului. De ce variază prețurile la aproape toate companiile de transport, ce factori influențează prețurile.
Reglementarea prețurilor de transport, costul de transport.
Reglementare tarifele de transport se întâmplă în mod imprevizibil, de exemplu, trebuie să transport marfă din Rusia, Ekaterinburg în România: Nu toți transportatorii vor fi de acord să efectueze un astfel de transport. Este necesară o viză românească. O companie de transport din Rusia nu va merge în această regiune. O firmă de transport din România sau din Republica Moldova o va face. Întrebarea este la ce preț. Dacă camionul este aproape de locul de încărcare: este un singur preț, dacă transportatorul trebuie să trimită un camion din alte orașe, prețul va fi mai scump. Transportul de mărfuri cu ajutorul unui camion basculant este mai ieftin, iar transportul de mărfuri refrigerate este mai scump. Valoarea încărcăturii afectează, de asemenea, prețul. ADR transport de mărfuri, mai scumpe decât transportul normal de marfă. Transportul colectiv de mărfuri va dura, de asemenea, mai mult timp, costuri suplimentare de colectare. Costul unui transport multimodal este costul total al tuturor modurilor de transport implicate în transport..

Asigurarea transportului și responsabilitatea pentru încărcătura transportată.
Pentru toate tipurile de transport de marfăAutocamioanele suntde frigidere, din diferite țări, atunci când se transportă toate tipurile de produse și materii prime, indiferent de valoarea bunurilor sau a încărcăturii, transportul sau încărcătura trebuie să fie asigurat. Clientul poate asigura încărcătura – nu este ieftin. Transportatorul își asigură responsabilitatea pentru marfa transportată cu o asigurare CMR, care este mult mai ieftină și mai sigură. Compania de asigurări este, de asemenea, responsabilă pentru încărcătură.

Analiza tarifelor de transport: acum un an, astăzi, anul viitor.
Prețurile de transport de marfă depinde întotdeauna de toată infrastructura din lume. Prețurile mai mari ale carburanților, lipsa permiselor de intrare a camioanelor în unele țări, resurse umane necalificate, adică șoferi. Imposibilitatea de a traversa țările europene sau Turcia fără vize corespunzătoare. Fluctuațiile de preț pot fi detectate urmărind piața forței de muncă și înțelegând situația de pe piețele mondiale de materii prime, de combustibili și de consum. Prețurile de transport au crescut constant în 2006, ceea ce a dus la deschiderea de noi companii de transport și la achiziționarea mai multor camioane, ceea ce a dus la o ușoară scădere a prețurilor. În perioada 2007-2008, consumul tuturor produselor de bază a crescut în mod constant în toate țările, ceea ce a dus în mod inevitabil la creșterea costurilor de transport. În 2009, producția și consumul s-au oprit, iar toate modurile de transport de marfă s-au ieftinit. Consumul în continuare al tuturor resurselor, creșterea producției în toate sectoarele, crearea și creșterea numărului de locuri de muncă vor determina în continuare politica de prețuri pe piața de transport de marfă.

Costul transportului va fi mai ieftin dacă:
Transportatorul este un proprietar și șofer privat, ceea ce se reflectă întotdeauna în starea tehnică a camionului, chiar și în ceea ce privește aspectul, mașină veche (fără împrumuturi). Lipsa asigurării CMR, responsabilitatea pentru încărcătura în tranzit, transportul fără TIR, care este o garanție suplimentară că încărcătura nu se va pierde în țările de tranzit. În unele cazuri, timpii lungi de așteptare pentru marfă.

Prețul pentru transport nu poate fi mai ieftin dacă:
Compania de transport este responsabilă pentru marfa transportată, iar acest lucru se reflectă în contractul de transport de mărfuri. Material rulant modern, de înaltă calitate. Flota de vehicule este în stare tehnică bună; atât clientul, cât și proprietarul mărfii pot fi siguri de calitatea, promptitudinea și siguranța livrării mărfii. Responsabilitatea transportatorului este garantată de o poliță de asigurare CMR. Transportul face obiectul convenției TIR. Șoferii sunt certificați la nivel internațional și lucrează în conformitate cu programul european.

Pentru a organiza și rezerva transportul și pentru a stabili costul transportului, contactați compania noastră.

Calculul costurilor