Pentru proprietarii de vehicule

Pentru proprietarii de mijloace de transport, companiile de transport și transportatori.
Capacitatea de a deține informații a fost întotdeauna în prim-planul oricărei afaceri, de a obține informațiile corecte, în cantitate suficientă pentru a obține comenzi, volume de muncă, informații despre clienții care au nevoie de servicii. În industria transporturilor și a logisticii, situația este și mai acută în ceea ce privește obținerea în timp util de informații despre clienți, proprietarii de mărfuri, ordinele de livrare, volumele mari și mici de transport, pentru toate modurile și tipurile de transport.

Companiile de transport, proprietari ai tuturor categoriilor de transport, sunt în mod constant interesate să știe cine, când și ce trebuie livrat și transportat. Acest lucru face parte din întreaga activitate de logistică de transport și expediere – să aibă informații despre proprietarii bunurilor lor și despre nevoia lor de a le organiza transportul..

Capacitatea de a oferi vehicule de toate categoriile va crește viteza de obținere a comenzilor de transport.
— Companiile de camioane, proprietarii de camioane caută comenzi pentru toate tipurile de transport rutier.
– Companiile care oferă servicii de transport maritim și de containere sunt, de asemenea, interesate de comenzi permanente pentru camioane de transport maritim și de containere.
— Companiile feroviare, companiile de transport feroviar, proprietarii de vagoane de cale ferată, proprietarii de vagoane sunt interesați de închirierea de vagoane de cale ferată, de găsirea unor comenzi mari de transport de mărfuri pe calea ferată, de volumele de mărfuri care urmează să fie transportate pe calea ferată, de obținerea de informații despre mărfurile care urmează să fie livrate cu vagoane de cale ferată.
— Companiile care furnizează servicii de curierat, livrare de colete și pachete caută să obțină informații în timp util despre clienții care doresc să trimită un pachet, o scrisoare, un colet sau un pachet, dintr-un oraș, țară, în altă țară sau oraș.
— Companiile aeriene, expeditorii aerieni de mărfuri au nevoie, de asemenea, de informații în timp util cu privire la locul în care se primesc comenzile de marfă, astfel încât transportul aerian să poată fi utilizat la o eficiență mai mare, transportând încărcături complete, încărcături consolidate care trebuie livrate pe calea aerului, în volumul potrivit, la locul potrivit.

Căutare rapidă a mărfurilor pentru toate categoriile de transport.
Pe site-ul nostru de transport, surse de informații reunite despre mărfuri și proprietari de mărfuri, toate categoriile de transport. Informațiile despre mărfuri și proprietarii de mărfuri sunt adunate într-o singură resursă informațională, unde proprietarii tuturor categoriilor de transport au posibilitatea de a aplica și de a plasa gratuit transportul lor pentru primirea ulterioară a comenzilor necesare pentru transportul și livrarea mărfurilor în categoriile de transport ale dumneavoastră..

Plasați transportul pentru a primi comenzi:

Vehicule cu motor
Transport maritim/container
Transport feroviar, vagoane
Transport aerian
Transport pentru mărfuri consolidate

Calculul costurilor