Comandarea unui serviciu de transport aerian pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Livrare prin transport aerian

Ai nevoie să transferi flori proaspete, trandafiri sau gerbere, atât de repede încât să nu se estompeze și să continue să-i încânte pe ceilalți cu prospețimea și aroma lor mult timp? Sau livrați medicamente de urgență? Sau transportați obiecte de valoare, documente importante, metale prețioase sau pământuri rare peste ocean? Este încă imposibil să depășiți transportul aerian în ceea ce privește viteza de livrare și siguranța mărfurilor. Orice parte a lumii, chiar și cea mai îndepărtată, este accesibilă aeronavelor. Specialiștii noștri de pe acest site vă vor ajuta să înțelegeți rețelele complexe de comunicații aeriene și să alegeți cea mai bună metodă de livrare aeriană pentru dvs.: rapidă, fiabilă, accesibilă.

BENEFICIILE CARGO AERIAN. Livrarea mărfurilor pe calea aerului este de departe cea mai rapidă și mai eficientă. Acesta este principalul avantaj al călătoriei cu avionul. Marfa poate fi voluminoasă, grea, fragilă sau incredibil de valoroasă. Într-un cuvânt, oricine. Acesta este al doilea merit. Al treilea și cel mai important lucru este că încărcătura în timpul transportului aerian este protejată în mod fiabil de furt și deteriorare. Mărfurile transportate pot fi deteriorate numai în timpul controlului vamal și al încărcării.

TIP DE MARFĂ TRANSPORTATĂ PRIN AERIAN CU . Întreabă ce se transportă cu avioanele? Lista mărfurilor este foarte lungă. Există chiar și unele mărfuri care pot fi transportate doar cu avionul. De exemplu, vaccinuri, plasmă, sânge, bijuterii, antichități, capodopere de artă. Să analizăm pe scurt alte tipuri de mărfuri care sunt de preferință transportate pe calea aerului.

  1. MARFĂ PERISIBILĂ are o durată de valabilitate scurtă. Trebuie livrat cât mai repede posibil, în anumite condiții, pentru a menține calitatea și prospețimea. Se recomandă livrarea unor astfel de mărfuri prin zbor direct, în cazuri extreme, cu o reîncărcare dintr-o parte în alta. Astfel de bunuri includ carnea, peștele, legumele, fructele, citricele, produsele cosmetice, medicamentele și florile proaspete. Florile pot fi trimise numai prin zbor direct.
  2. BUNURI PERICULOASE sunt toate tipurile de mărfuri care prezintă un pericol pentru mediu, oameni sau vehicule. Este mai otrăvitoare, explozivă, radioactive și alte substanțe. A fost întocmit un tabel special pentru clasificarea lor, sunt marcate cu semne de pericol. Astfel de mărfuri sunt transportate conform standardelor ONU.
  3. ÎNCĂRCĂRI SUPRADIMENSIONALE ȘI GRELE. O sarcină grea este considerată dacă cântărește mai mult de 80 kg. Este foarte costisitor să transportați astfel de mărfuri pe calea aerului, dar doar așa se poate livra într-un timp scurt. Astfel de mărfuri sunt trimise pe drum cu avioane de transport greu. Mai mult, înălțimea încărcăturii trebuie să aibă o limită de 6,4 metri. Aceasta este înălțimea maximă a trapei unui avion. Fixează astfel de mărfuri pe paleți speciali sau le ambalează, dacă este posibil.
  4. MARFĂ Ușoară. Mărfurile ușoare, cum ar fi cauciucul spongios, trebuie ambalate cu grijă, pentru a nu plăti prea mult pentru volum.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. Ți-e frică să nu-ți pierzi încărcătura pe drum? Să zicem că este foarte valoros. Astăzi, chiar și această problemă este rezolvată. O caracteristică distinctivă a livrării aeriene poate fi numită un serviciu de urmărire a mărfurilor. Pe site-ul companiei aeriene, după numărul zborului, puteți urmări ruta și puteți afla exact unde se află încărcătura dumneavoastră. Acest lucru este foarte convenabil din punct de vedere al securității.

TIPURI DE TRANSPORT. Companiile de transport oferă diferite tipuri de transport aerian. Să le numim pe cele cheie: transportul aerian simplu, de trecere, de navetă și de grupaj.

DIRECTII. Comunicarea aviatică nu are limite. Compania noastră de transport cooperează strâns și fructuos cu multe companii aeriene dovedite, precum Cooperate: Aeroflot, Air Moldova, Turkish Airlines, Emirates, Transaero, Lufthansa. Companiile efectuează transport aerian de mărfuri în toată lumea.

DOCUMENTELE. Conform standardului internațional unificat IOSA, toată marfa de pe aeronave este însoțită de următoarele documente. Factură (cont pentru valoarea mărfurilor), listă de ambalare, conosament, manifest de marfă (pentru zboruri indirecte), fișă cu date de securitate pentru mărfuri periculoase și facturi de export, acestea din urmă se emit numai în țările din fosta Uniune. Marfa este asigurată. Ne ocupăm de documentele pentru dvs. de către compania noastră de transport, care efectuează transporturi aeriene de mărfuri în întreaga lume. Trebuie doar să alegeți un punct de pe hartă și să aplicați aici.

Calculul costurilor