Cerere de comandă de transport feroviar.

* - câmp necesar

Transport feroviar

Transport feroviar internațional de marfă.
Compania noastră asigură organizarea transportului feroviar de marfă a tuturor tipurilor de mărfuri cu diverse vagoane de marfă, inclusiv transportul de mărfuri inflamabile periculoase, minerale, mărfuri voluminoase și lungi. Organizam transportul de mașini de pasageri, echipamente speciale mari, țevi, cherestea și alte mărfuri complexe în întreaga CSI, în Rusia, Kazahstan, Europa de Est, Orientul Îndepărtat. Livrăm containere de 20,40 picioare, containere cisternă, containere izolate cu marfă de diverse origini: materii prime, mărfuri perisabile pe calea ferată cu numărul necesar de vagoane. De mai bine de 10 ani, oferim transport feroviar pentru transporturi internaționale de grup, vagoane, rute, mari și cu tonaj redus către țările vecine. Lista serviciilor include pregătirea documentelor de transport, organizarea operațiunilor de încărcare și descărcare, serviciile unui expeditor și unui broker, escorta mărfurilor pe drum, procedurile vamale și plata taxelor vamale, livrarea mărfurilor deosebit de valoroase, containere, conform schemei „din depozit în depozit” sau „din uşă în uşă”. Garantam calitatea, viteza si siguranta inalta a transportului nostru feroviar.
Transportul feroviar de marfă cel mai des folosit pentru transportul mărfurilor inflamabile periculoase: benzină, motorină, alte tipuri de combustibil combustibil; pentru transportul combustibililor fosili precum cărbunele și alte substanțe miniere; pentru transportul materialelor de construcție: roci libere, lemn și altele. Transportul feroviar de containere este cea mai bună modalitate de a livra o astfel de marfă pe o distanță lungă pe uscat, este sigur, fiabil și accesibil.

Zh.D. transportul este convenabil cu diverse opțiuni pentru livrarea mărfurilor: puteți folosi vagoane acoperite, semideschise și deschise, precum și vagoane izolate care sunt concepute pentru a transporta mărfuri perisabile – a doua utilizare principală a transportului feroviar. Vagonul izotermic este dotat cu dispozitive de racire – este un vagon frigorific in care alimentele (peste, carne, lapte) si alte produse perisabile pot fi transportate pe distante mari. Transportul feroviar este, de asemenea, ideal pentru transportul de încărcături grele. Transportul mărfurilor în containere este utilizat pe scară largă.
Dacă transportul aerian beneficiază din cauza vitezei de livrare, atunci transportul feroviar beneficiază din cauza echipamentelor tehnice înalte utilizate în vagoanele izoterme moderne.
Un alt avantaj al transportului feroviar este costul relativ scăzut pe tonaj de marfă transportată. Așadar, să rezumam. Transportul de mărfuri pe calea ferată este ideal pentru transportul de mărfuri periculoase, minereuri, materiale de construcție, alimente perisabile. În plus, nu uitați că pentru livrarea mărfurilor puteți utiliza întotdeauna mai multe unități de transport diferite. Deci, dacă trebuie să livrați mărfuri în străinătate, puteți întotdeauna combina transportul feroviar, maritim, rutier și aerian, principalul lucru este că compania de expediție are toate aceste capacități pentru a îndeplini o comandă de orice complexitate. Puteți comanda transport feroviar de marfă cu vagoane prin completarea datelor din aplicație.

Calculul costurilor