Pentru a obține costul transportului și a comanda transport din și către Moldova, completați o cerere.

* - câmp necesar

Transport, transport din si spre Moldova, transport in Moldova

Transportul de mărfuri din și către Moldova (Moldova) este direcția principală de organizare a livrării de mărfuri.
Transportul de mărfuri din și către Moldova este principala activitate a companiei noastre de expediție. Exportul de mărfuri în Moldova prevalează asupra importurilor. Dacă luăm în considerare toamna, majoritatea exporturilor sunt legume și fructe cultivate pe teritoriul Moldovei. În această perioadă, frigiderele sunt solicitate pentru transportul mărfurilor perisabile. Cea mai mare parte a bunurilor consumate sunt importuri. Transportul rutier de mărfuri dinspre și către Moldova contribuie la creșterea comerțului cu țările dezvoltate, care este principala sursă de reaprovizionare a bugetului Republicii Moldova. Comenzile pentru transportul mărfurilor în Moldova vin din China, din Europa, din Turcia, Italia, Țările Baltice.
Particularitatea întregii infrastructuri de transport din Moldova: întotdeauna o selecție largă de vehicule pentru transport, concurență ridicată între companiile de transport, prețuri rezonabile pentru toate tipurile de trafic de marfă.

Cum se calculează prețul de transport din Rusia în Moldova. Un calcul aproximativ al costului, de exemplu, transportul mărfurilor din Rusia de la Moscova la Moldova Chișinău, aveți nevoie pentru a transporta echipamente. Costul de transport va depinde de: greutate. Camion standard: lungime 13,65, lățime 2,45 și înălțime de încărcare până la 2,7 m cinci sute de kilometri, încărcare rapidă, vămuire rapidă, fără timp nefuncțional la terminalul vamal din Moscova. Avand in vedere timpul de livrare in Moldova de la 4 la 7 zile. Pretul final pentru transport se stabileste in momentul inregistrarii cererii de transport.

La transportul mărfurilor perisabile în Moldova cu camioane frigorifice. Dacă marfa este perisabilă și este necesar un frigider cu control al temperaturii, greutatea încărcăturii este de până la 20 de tone. De asemenea, ținând cont de promptitudinea acțiunilor expeditorului, în timpul vămuirii, cu respectarea termenului de livrare de până la 4,5 zile, întrucât mărfurile perisabile sunt vămuite mai rapid la punctele de trecere a frontierei de tranzit, iar compania de transport returnează camionul pe drumul către Moldova, pretul transportului va fi determinat la momentul inregistrarii cererii de transport. Condițiile de plată sunt specificate în contractul de transport. În anumite condiții, prețul de transport poate scădea (costul de transport depinde de țara și locația mărfii, de numele încărcăturii, de cantitatea de marfă). , valoarea încărcăturii, tipul de transport, pachetul de documente, sezonul, activitatea de vânzare în piața locală și din sezon.)

Principalele direcții de transport de mărfuri din și către Moldova.

Transportul din Moldova în Kazahstan, Azerbaidjan, Kârgâzstan, camionaj din Polonia în Moldova.
Transport din Moldova în Rusia.
Transport de mărfuri din Moldova în Europa.
Livrarea mărfurilor din Moldova către țările asiatice.
Transport din Moldova către Lituania, Letonia, Estonia.
Transport de mărfuri din Moldova în Finlanda

Calculul costurilor