Formular de cerere pentru calcularea costului de transport al mărfurilor periculoase lichide

* - câmp necesar

Transportul mărfurilor lichide periculoase

Transportul mărfurilor periculoase lichide, lichide în cisterne.
Compania noastră de transport efectuează în mod regulat transportul de mărfuri în vrac de compoziție chimică sau, mai simplu, de mărfuri periculoase în stare lichidă. Să vorbim puțin despre transportul mărfurilor periculoase lichide în cisterne. Mărfurile periculoase lichide sunt cel mai adesea petrol, benzină, uleiuri tehnice, acizi și alte lichide. Ce ar trebui luat în considerare pentru această livrare de mărfuri? Atenție, acuratețe, profesionalism – în primul rând. Până la urmă, de exemplu, conform legislației Uniunii Europene, Ucrainei, Republicii Moldova și Federației Ruse, transportatorii sunt răspunzători pentru pierderile și daunele aduse mediului în cazul în care din vina lor au apărut situații de urgență. În principiu, transportatorul oricărui tip de marfă ar trebui să fie întotdeauna extrem de atent și să fie responsabil pentru livrarea mărfurilor, dar, vezi tu, când vine vorba de mărfuri periculoase, aici trebuie să fii triplu atent.
Pentru transportul mărfurilor lichide periculoase se folosesc numai rezervoare specializate tehnic solide, destinate acestui scop, care trebuie verificate cu atenție înainte de fiecare călătorie. Toate camioanele de transport – cisternă, trebuie să respecte standardele moderne de calitate și cerințele de mediu.
Cu toate acestea, există reguli general acceptate pentru transportul mărfurilor lichide periculoase în cisterne, atât pe drum, pe calea ferată, cât și pe mare.
Dacă aveți nevoie de transport pentru livrarea mărfurilor lichide periculoase, vom organiza astfel de transport. Asigurarea transportului pentru transportul mărfurilor lichide periculoase este de competența noastră.
Clasificarea mărfurilor periculoase și caracteristicile acestora

Calculul costurilor