Cerere de expediere a unui container maritim.

* - câmp necesar

Transportul maritim prin containere

Transport maritim de containere din Odesa, Ilyichevsk, Constantia către Moldova și România.

Transportul internațional de containere maritime este una dintre cele mai convenabile modalități de livrare a mărfurilor. Însăși definiția conceptului implică transportul de mărfuri pe mare – este foarte convenabil și sigur. Fiind într-un container sigilat de 20 de picioare sau 40 de picioare, încărcătura este protejată de orice influență externă, în plus, transportul containerului este foarte convenabil atunci când se descarcă mărfurile în port și se schimbă transportul în timpul transportului ulterioar. Transportul de mărfuri pe mare se distinge prin disponibilitatea, mobilitatea și prețurile destul de mici pe distanțe lungi, dar nu uitați că livrarea mărfurilor în port este doar jumătate din luptă, există operațiuni portuare, procesare documente, proceduri vamale, livrarea unui camion container și încărcare container, transportul containerului la destinatar pe uscat. În acest caz, se utilizează transportul de mărfuri multimodal, ceea ce face posibilă implementarea schemei populare de livrare din ușă în ușă. În port, containerul va fi reîncărcat cu atenție în camioane și va continua în siguranță drumul către destinație. Firma de transport Movers-auto S.R.L. din Moldova oferă o gamă completă de servicii pentru organizarea transportului internațional de containere, inclusiv transportul de containere pe calea ferată și livrarea de containere rutiere.

Organizam profesionist transportul de marfa in container atat ca parte a unei marfuri consolidate cat si ca marfa completa catre Rusia din Europa, Asia, America Centrala si de Sud, Africa; vom efectua transportul de mărfuri pe mare prin porturile Odesa, Ilyichevsk, Sankt Petersburg, Țările Baltice, Anvers, Hamburg, Rotterdam. Tot ceea ce va fi nevoie de la dvs. este să încheiați un contract de transport de mărfuri pe mare cu compania noastră, totul, ale cărui detalii, le vom discuta la încheiere. După aceea, trecem la treabă. Ne vom ocupa de asigurarea mărfurilor, vămuirea mărfurilor și alte documente însoțitoare, vom dezvolta cea mai bună rută, ținând cont de cele mai convenabile linii de transport internațional și maritim, dacă este necesar, contactați partenerii noștri din porturile în care mărfurile sunt descărcate sau încărcate, dacă pot avea nevoie de ajutor. Prețul pentru transport include: livrarea containerului în port pe un camion container, încărcarea containerului la bordul navei și livrarea containerului către destinatar în țara și orașul de livrare a mărfurilor dumneavoastră. De-a lungul anilor de muncă pe piața transportului maritim, am găsit un număr suficient de parteneri de încredere, am efectuat transportul de mărfuri din porturile maritime din Sankt Petersburg, portul Novorossiysk, Murmansk și alte porturi majore din Rusia, Europa și SUA. Prin urmare, putem rezolva în siguranță majoritatea problemelor asociate cu transportul maritim al containerelor și transportul multimodal al containerelor de mărfuri.

Oferind servicii de transport internațional de mărfuri, MOVERS-AUTO, împreună cu transportul rutier de mărfuri, efectuează transport maritim de containere din SUA, China și alte țări.

Transportul pe containere maritim mită prin fiabilitatea și rentabilitatea transportului de mărfuri.

Chiar și ținând cont de infrastructura dezvoltată a porturilor, transportul containerelor maritime este o sarcină complexă care necesită acțiuni clare și profesionalism ridicat în toate etapele transportului de mărfuri.

MOVERS-AUTO are totul pentru a onora perfect comenzile de orice complexitate, atât pe mare, cât și prin transport multimodal maritim-terrestru pe mare și transport terestru.

Linia noastră fierbinte vă așteaptă apelurile!

Calculul costurilor