Cerere pentru comandarea transportului aerian al mărfurilor dumneavoastră

* - câmp necesar

Incarcatura aeriana

Livrarea de mărfuri prin aer. Reglementări privind mărfurile aeriene.
Serviciile companiilor de expediere de mărfuri care organizează transportul aerian de mărfuri sunt solicitate atunci când este necesar să se livreze rapid și fiabil mărfuri pe distanțe lungi. Astăzi, transportul aerian de mărfuri se caracterizează prin disponibilitatea și promptitudinea livrării, capacitatea de a transporta aproape orice marfă, inclusiv mărfuri voluminoase și periculoase (singura excepție este marfa super-grea, de peste 120 de tone). De asemenea, la mare căutare este și livrarea prin transport aerian a mărfurilor mici de valoare, a mărfurilor de grupaj și de trecere, care sunt finalizate la terminalele internaționale de mărfuri din aeroporturi și trimise pe calea aerului în diverse direcții. În plus, bunurile sunt livrate direct în mâinile destinatarului prin alte moduri de transport.

Transport aerian. Tarifele pentru transportul aerian de mărfuri depind de mulți factori, fiecare dintre acestea fiind luat în considerare la calcularea costului final al transportului aerian specificat în contractul dintre transportatorul aerian, expeditorul aerian și proprietarul mărfurilor. În general, calculul costului transportului aerian al mărfurilor se efectuează pe baza următorilor indicatori: transportul aerian (costul transportului aerian pe kilogram de greutate plătită); costul suprataxelor de combustibil, taxele aeroportuare, costul manipularii, ambalajului, etichetarii, ridicarii marfii, incarcarii si descarcarii, intocmirea documentatiei necesare pentru vamuirea marfurilor. Transportul aerian va costa mai mult dacă este vorba de categorii speciale de mărfuri, precum mărfuri grele, supradimensionate, periculoase, precum și flori, mărfuri perisabile, medicamente. Condițiile speciale de transport și resursele suplimentare în timpul procesării unor astfel de mărfuri (pregătirea pentru expediere) vor afecta costul final al livrării cu avionul.

Regulamentele privind mărfurile aeriene. Atunci când comandați livrarea aerului de mărfuri, trebuie să țineți cont de dimensiunile trapelor de marfă, care diferă în funcție de modelul aeronavei și scopul acesteia – un avion de pasageri sau marfă. De exemplu, iată caracteristicile aeronavelor de transport aerian de marfă:
Airbus 300 B4 – sarcina maxima: 43500 kg, volum maxim: 280 mc, dimensiuni compartiment marfa 39,00 X 4,77 X 2,23 m., dimensiuni trapa marfa: 3,58 X 2,56 m.
Boeing 737 – sarcina maxima: 16000 kg., volum maxim: 105 mc, dimensiuni compartiment marfa 21 X 3,10 X 2,20 m., dimensiuni trapa de marfa 3,40 m X 2,15 m.
An-124 – Dimensiunile compartimentului de marfa: 36,5 X 6,4 X 4,4 m. Dimensiuni trapa de marfă: 6,4 X 4,4 m. Capacitate de incarcare 120t. Volum – 1050mc.
IL-96-300 – Dimensiuni trape de marfa: 1,78×1,82 m 0,87×1 m. Sarcina utila 40 tone.Volum compartimentul de marfa 100 mc.
IL 76 – dimensiunile trapei de marfă: 3,40 × 3,25 m. Sarcina maximă este de 48 de tone, volumul portbagajului este de 180 m3.
Tu-204 – Dimensiunile trapei de marfă: 3,40 x 2m. Sarcina maximă este de 28,5 t. Volumul maxim: 178 mc.
Tu-154B – este format din trei compartimente de marfă, primul compartiment – Volum: 21,5 m3, al doilea compartiment Volum: 16,5 m3, al treilea compartiment Volum: 5 m3,. Greutatea mărfii transportate este de 18000 kg.
Yak-42D – Compartiment de marfă din spate: volum 6,9 m3, trapă de încărcare – 1,35 x 1,48 m. Compartiment frontal de marfă: volum 19m3, trapă de încărcare – 1,35 x 1,48m. sarcină utilă 13,5 t.
Tu-134A – portbagaj fata: volum 6m3, usa de marfa 1,25 x 0,75 m. Portbagajul spate: volum 8,5 m3, trapa 0,90 x 1,22 m. Sarcina maximă de marfă este de 8,6 tone.

Regulile generale ale transportului aerian conțin următoarele prevederi: Toate mărfurile trebuie să fie în stare bună, uscate și curate și ambalate în conformitate cu standardele și specificațiile aplicabile. Toate mărfurile aeriene trebuie să aibă marcaje de transport, iar mărfurile cu destinație specială – marcaje speciale.
Substanțele periculoase care pot exploda, intra în reacții periculoase, se aprind, eliberează gaze și vapori toxici, corozivi sau inflamabili sunt interzise pentru transportul aerian.
Marfurile speciale aeriene includ: mărfuri grele și voluminoase, mărfuri periculoase, mărfuri perisabile, mărfuri mirositoare, animale vii, sânge și organe umane, bagaje diplomatice, mărfuri valoroase.

Destinațiile transportului aerian de mărfuri. Compania noastră de expediție de marfă din Moldova organizează transport aerian de toate tipurile de mărfuri, standard, consolidate, precum și mărfuri speciale către cele mai populare destinații, inclusiv țările CSI și UE. Efectuăm livrarea mărfurilor în termen de una sau două zile lucrătoare: din China, SUA către Rusia (Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg, Vladivostok, Soci), Ucraina, Moldova, Kazahstan. Cel mai adesea, transportul aerian din China este comandat pentru livrarea de echipamente de uz casnic și digital, bunuri de larg consum, îmbrăcăminte, porțelan, mobilier și alte produse. O gamă largă de mărfuri scumpe și mărfuri aeriene este comandată prin aer din Africa, Emiratele Arabe Unite, Malaezia, Singapore – mobilier, echipamente, parfumuri, produse alimentare și medicamente, piese auto. Am implementat cu succes transportul aerian al tuturor acestor și altor mărfuri pe calea aerului în cel mai scurt timp posibil la tarife rezonabile de mai bine de 10 ani.

Calculul costurilor