Efectuați o comandă pentru transportul vehiculului

* - câmp necesar

Transportul mașinilor

Ca unul dintre servicii, firma de transport Movers-auto S.R.L. efectuează transport de mașini și camioane cu transportatorii auto din Rusia, și din Europa, Ucraina și țările baltice, transportăm și livrăm mașini din țările baltice, Finlanda, Polonia, Germania, în orașele din Belarus, Ucraina, Kazahstan și alte țări CSI.
Un proverb binecunoscut spune că „o mașină nu este un lux, ci un mijloc de transport”, așa că mașinile vor fi mereu la cerere și, prin urmare, companiile care vând mașini noi sau second-hand vor trebui întotdeauna să-și completeze showroom-ul pentru a menține cerere. Într-o astfel de situație, transportul auto din străinătate este o parte integrantă și necesară a afacerii auto, garanție a menținerii stabilității și performanței unui dealer auto. Și cel mai convenabil și sigur mod de transport este un transportator auto – un camion universal conceput pentru a transporta atât mașini, cât și mașini mai mari – microbuze, tractoare și tractoare. Cu ajutorul unui autotransportor, puteți transporta până la 12 mașini în același timp, care vor fi fixate ferm pe remorcă cu centuri de siguranță speciale, ceea ce garantează siguranța mașinilor în timpul procesului de livrare.
La acceptarea unei comenzi pentru transport rutier internațional, compania noastră se angajează să efectueze o listă completă de servicii suplimentare, cum ar fi pregătirea tuturor documentelor de însoțire necesare, asigurarea auto și asigurarea plății taxelor vamale. În timpul deplasării transportorului auto, îl controlăm pe parcurs, iar managerii noștri vă țin la curent.
Transportul mașinilor cu transportatorii auto este mai profitabil decât transportul obișnuit de mașini, mai ieftin decât alte tipuri de transport și, în plus, este sigur, rapid și verificat.
Transport auto – Moscova, orașe europene, Sankt Petersburg, alte orașe mari ale Rusiei și CSI, încredințând această afacere către Movers-auto S.R.L. din Moldova, faci alegerea corectă.

Calculul costurilor