Cerere de calcul al costului de transport al mărfurilor periculoase

* - câmp necesar

Transportul de mărfuri periculoase

Compania noastră de expediție de marfă efectuează transporturi rutiere de mărfuri periculoase, pe direcția internațională din și către Moldova, din România, Rusia, Europa pe distanțe lungi.
Acest tip de transport este poate cel mai responsabil, da, vorbim de materiale sau substanțe care, dacă sunt neglijate, pot provoca daune ireparabile mediului și oamenilor. Poate fi benzină sau alte lichide combustibile, inflamabile, deșeuri radioactive, gaze comprimate.

Au fost stabilite 9 clase de mărfuri periculoase, vom da mai jos clasificarea acestora. Transportul mărfurilor periculoase presupune măsuri speciale de securitate atât în ​​timpul operațiunilor de încărcare, cât și de descărcare, atât în ​​timpul transportării cu camioane, cât și în timpul depozitării mărfurilor periculoase.
În primul rând, transportatorii trebuie să aibă un certificat internațional (ADR) care să le confirme calificările și alte documente pentru transportul mărfurilor periculoase; la transport trebuie aplicate semne de pericol si dungi distinctive, camionul care transporta marfuri periculoase trebuie sa aiba echipament special, soferul trebuie sa aiba uniforme speciale.

Încărcarea/descărcarea trebuie să aibă loc în locuri sigure, în raport cu așezările, de către personal special instruit. În general, regulile de transport de mărfuri periculoase sunt strict reglementate și angajații oricărei firme de transport care are dreptul de a transporta mărfuri periculoase trebuie să le cunoască clar. Este de remarcat faptul că nu orice companie de camioane poate efectua acest tip de transport de mărfuri, pentru a transporta astfel de mărfuri, șoferul de camion trebuie să aibă un permis și un certificat pentru transportul mărfurilor periculoase. Indiferent de firma la care ai aplicat cu comanda, solicita licenta pentru transportul marfurilor periculoase. Instrucțiunile pentru transportul mărfurilor periculoase trebuie să fie în fiecare companie autorizată.

Traseul pentru transportul mărfurilor periculoase este întocmit separat, uneori în colaborare cu autoritățile locale și poliția, pentru că vorbim de siguranța populației și a naturii. Transportul mărfurilor periculoase este comandat astăzi: Rusia, din Moscova, din Italia către orașe industriale îndepărtate ale Rusiei, CSI, Țările Baltice, Europa, România, Moldova – compania noastră de transport va asigura transportul pentru transportul mărfurilor periculoase în aceste si multe alte directii.
În general, organizarea transportului mărfurilor periculoase nu este atât de complicată pe cât pare, dacă urmați toate instrucțiunile în mod clar și corect și încredeți acest lucru profesioniștilor.

Mărfurile periculoase în tranzit pot prezenta o varietate de pericole.
Acestea pot fi, de exemplu: inflamabilitatea încărcăturii, combustibilitatea, autoaprinderea, reacțiile spontane (polimerizare), reacțiile periculoase cu apa sau alte substanțe, explozivitatea, toxicitatea crescută. Mărfuri periculoase pentru sănătate la scurgeri: mărfuri corozive, mărfuri corozive, eliberare de gaze toxice în timpul arderii, mărfuri din care amenință resursele de apă, transport de gaze lichefiate sub presiune, radioactivitate a mărfurilor, inerție, risc de infecție, temperatură ridicată etc. .
În conformitate cu recomandările ONU, a fost realizată o clasificare a mărfurilor periculoase transportate, care prevede împărțirea mărfurilor periculoase în clase (clase de pericol).

Clasificarea mărfurilor periculoase și caracteristicile acestora

Calculul costurilor