Comandarea transportului de containere

* - câmp necesar

Transport de containere maritime.

Transport de mărfuri standard containerizate și în containere frigorifice, transport de mărfuri în containere din China, America, Japonia, Emiratele Arabe Unite în Moldova.

Transportul mărfurilor în containere este una dintre cele mai sigure și mai convenabile modalități de transport de mărfuri. Faptul este că transportul cu containere este la fel de mobil pentru transportul maritim, feroviar și rutier. Containerul este pur și simplu reîncărcat de la un mod de transport la altul, iar încărcătura dumneavoastră este în siguranță și în siguranță din orice punct al lumii în care ar fi livrat.

Apropo de geografia transporturilor, remarcăm imediat că firma de transport Movers-auto S.R.L. transportă containere în Rusia, CSI, statele baltice, livrează mărfuri în containere din România, Germania, Olanda, Turcia, Spania, Italia, Grecia și alte țări. Avem o clientelă largă și, prin urmare, s-au stabilit legături puternice cu parteneri din multe orașe din întreaga lume. Cooperăm cu alte companii de transport care vor ajuta la descărcarea sau încărcarea mărfurilor, dacă este necesar. Cerând informațiile necesare de la managerii noștri, puteți urma traseul de transport și puteți fi mereu la curent cu unde se află în prezent containerul cu încărcătura dumneavoastră.

Transport de mașini în containere, livrare de mărfuri ușă în ușă, transport maritim de containere, transport feroviar de containere, transport rutier de containere – compania noastră oferă o gamă completă de servicii de transport containere. Avantajele noastre sunt politica redusă și flexibilă a costurilor serviciilor, calitatea înaltă a muncii. Transport container – din Moscova, Sankt Petersburg, Ucraina. China, SUA, Canada — lucrăm în cele mai solicitate zone. Poate părea că oferta noastră pentru transportul containerelor nu este diferită de alte zeci de altele, dar nu este.

Vă vom răspunde la toate întrebările, angajații și specialiștii noștri în domeniul logisticii vă vor oferi consultațiile necesare telefonic: ce documente sunt necesare pentru transportul mărfurilor cu container, ce tip de transport este mai bine să folosiți la livrarea unui container din portul din Letonia sau Lituania, caz în care este mai convenabil să folosiți containere de transport feroviar. Vă vom ajuta cu pregătirea documentelor și vă vom oferi informații complete despre marfă. Împreună cu avocații noștri vom întocmi un contract competent, care va deveni garantul îndeplinirii de către noi a tuturor obligațiilor pentru transportul containerului. Cu clienții obișnuiți, condițiile de transport în containere sunt negociate separat. Apreciem fiecare client, iar cu cea mai înaltă responsabilitate vom aborda comanda dumneavoastră. Puteți comanda transport container direct pe site completând un simplu formular de cerere sau sunându-ne telefonic.

Calculul costurilor