Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Logistică de transport pentru transportul de mărfuri

Timp de mai mulți ani, managerii unei firme de transport de marfă Moversauto-Intertransport din Moldova, sunt angajați în analiza aprofundată a transportului internațional și a politicii de transport în general, și studiază în detaliu toate aspectele economiei de piață a țării.
Dezvoltarea relațiilor de mărfuri între țări depinde în mod direct de industria de transport de vârf a țării, care contribuie la dezvoltarea pieței de consum din Moldova și a economiei mondiale în ansamblu.

În scopul dezvoltării serviciilor de transport atât pentru structurile publice cât și pentru cele private (întreprinderi), efectuăm cercetări de marketing în acest domeniu, îmbunătățind pachetul de servicii de transport. În perioada de formare a relațiilor de piață a apărut o nouă direcție științifică și practică – logistica, care a început să se dezvolte în mod activ. Interesul pentru noua știință, datorită necesităților de dezvoltare economică și de afaceri, ceea ce duce la creșterea volumului de transport de mărfuri.
Logistica transporturilor este o știință complexă care necesită cunoștințe și experiență corespunzătoare,
un element indispensabil în activitățile oricărei societăți implicate în exportul și importul de mărfuri. Compania noastră utilizează o varietate de lanțuri de transport și logistică în domeniul transportului și livrării de mărfuri.
Logistică de transport Managerii de logistică ai companiei sunt, bineînțeles, responsabili și de transportul și livrarea bunurilor. Bineînțeles, managerii de logistică ai companiei Moversauto-Intertransport din Moldova, depunem eforturi pentru a obține un raport calitate-preț optim, indiferent de tipul de transport: fie că este vorba de transport aerian, maritim sau rutier.
Experiența îndelungată și cooperarea strânsă cu companiile partenere ne permite să extindem gama de servicii de transport și logistică, inclusiv: servicii de depozitare pentru depozitarea responsabilă a mărfurilor și livrarea la timp a mărfurilor către consumatorii din rețeaua de vânzare cu amănuntul și cu ridicata din Moldova, din depozitele partenerilor noștri de încredere, precum și servicii de brokeraj vamal.

Logistica de transport a companiei noastre.
Este o livrare sistematică, structurată, o deplasare a oricăror obiecte materiale, substanțe etc. dintr-un punct din Europa, Rusia, Turcia, România, Kazahstan etc., către un alt punct, pe o rută optimă. Logistica de transport este una dintre activitățile principale ale companiei noastre. Profesionalismul personalului nostru logistic ne permite să gestionăm cu încredere fluxurile de informații și materiale în mișcarea mărfurilor, să calculăm în mod optim costul transportului, ruta de transport, care poate fi folosită pentru a livra obiectele logistice în cel mai scurt timp posibil, cu costuri minime și cu daune minime asupra obiectului de livrare, precum și să asigurăm unitatea tehnologică a procesului de transport și depozitare.
Departamentul de logistică al companiei noastre de expediții simplifică (preia) problemele clienților noștri prin dezvoltarea de tehnologii specifice, agreate de clienți, pentru lanțul de aprovizionare, care constă în operațiuni de transport și logistică și funcții de gestionare a mărfurilor.

Specialiștii companiei noastre aleg calitativ tipul și tipul de transport care va corespunde clasificării și caracteristicilor încărcăturii.Împreună cu clientul și companiile de transport, transportatori de frunte din Europa, Asia și țările CSI, se planifică procesele de transport cu operațiunile de depozitare și producție și se stabilește o rută rațională de livrare.Obiectivele dezvoltării industriei noastre de logistică includ reducerea maximă a timpului de depozitare; reducerea timpului de transport; alocarea rațională a

Dezvoltarea Departamentului de Logistică a Transporturilor în cadrul companiei noastre se definește ca un domeniu de activitate care acoperă trei domenii: procesul de planificare, organizare și realizare a livrării (transportului) raționale și necostisitoare a bunurilor (mărfurilor) de la locurile de producție și până la locurile de consum, controlul asupra tuturor operațiunilor de transport și a altor operațiuni care apar în cursul circulației mărfurilor. Utilizarea mijloacelor moderne de telecomunicații, a informaticii și a altor tehnologii informaționale; furnizarea de informații relevante proprietarilor de mărfuri. Principala sarcină a logisticii de transport este: crearea de scheme de transport, inclusiv crearea de coridoare de transport și lanțuri de transport. Cu alte cuvinte, să oferim tuturor clienților servicii de calitate, în locul potrivit, cu transportul potrivit, la momentul potrivit, la un preț rezonabil.

Calculul costurilor