Cerere pentru calcularea costului de transport maritim al containerelor

* - câmp necesar

Transport maritim, livrare de containere pe mare

Transport maritim. Transport maritim Container.Organizarea transportului maritim de containere include: transportul unui container din port în port. Transportul de marfă maritim este multimodal, când transportul se realizează prin mai multe moduri de transport maritim, feroviar, rutier, maritim transport maritim de mărfuri agabaritice.Compania noastră cooperează cu cei mai importanți transportatori marittimi MAERSK, EVERYGREEN, MSC, NORASIA.Organizarea pre -operatiuni de incarcare in porturi maritime.< /strong> Consolidarea micilor transporturi de la diferiti expeditori intr-un singur container in functie de destinatia marfii. Organizarea pregătirii mărfurilor portuare. Condiții de transport maritim în containere conform Incoterms. Scheme individuale de livrare a containerului pentru încărcare în țara de plecare a containerului. Expediere intraport, vămuire a mărfurilor în porturile internaționale, desființarea mărfurilor într-un container de grup în loturi mici. Transportul containerelor în remorci container cu livrare către destinatar. Livrarea containerului la terminalul vamal și vămuirea la import a mărfurilor, livrarea mărfii la depozitul clientului și descărcarea containerului.

Scopul transportului maritim: transportul de containere pe mare, livrarea mărfurilor în containere are avantaje incontestabile. Transportul containerizat are un nivel ridicat de securitate. De exemplu, atunci când se utilizează o schemă de transport multimodal, în procesul de schimbare a unui vehicul, mărfurile sunt într-un container de fier, ceea ce exclude furtul sau deteriorarea mărfii. Transportul pe container maritim reprezintă un cost scăzut de transport și livrare la timp. Marfa asigurata si transportul in general. Costul transportului de containere este uneori mai ieftin decât transportul aerian, transportul pe camioane și transportul feroviar, indiferent de tipul și cantitatea mărfurilor. Cele mai solicitate astăzi sunt transportul maritim de mărfuri în containere de 20, 40 de picioare și alte containere specializate. Transportul maritim al containerelor este: cost redus de transport, capacitate mare de transport, capacitate mare a rutelor maritime.

Transport maritim containere în funcție de țară: transportul de containere este o modalitate ieftină de livrare mărfuri din Statele Unite ale Americii către Moldova, România. Din țările din Marea Mediterană și Asia de Sud-Est până în Ucraina și porturile României, iar ulterior livrarea mărfurilor în portul Giurgiules al Moldovei. Transportul de mărfuri pe mare face parte din transportul multimodal atunci când sunt utilizate diferite moduri de transport.

Marfuri pentru transport: Marfuri pentru transport maritim Container . Până în prezent, se disting următoarele tipuri de transport pe mare: transport maritim de containere de 20, 40 și 45 de picioare, transport maritim de mărfuri în containere de tipul: transport de mașini, utilaje de construcții, tractoare. Transport maritim de cantități mari de mărfuri în vrac: minereu, materiale de construcție, zahăr granulat. Transport maritim de mărfuri în vrac: piatră zdrobită, pietricele, pământ, nisip. Mărfurile pentru transport maritim pot fi de natură și greutate diferite: materiale de construcție, speciale. tehnică. Plăci mari din diferite materiale, transport maritim de mărfuri supradimensionate, metal, combustibili și lubrifianți în butoaie și în vrac. Marfa alimentara, containere de diverse dimensiuni, echipament militar, marfa de grupaj. Comandă organizarea transportului containerelor maritime în compania noastră de expediții.