O aplicație pentru calcularea costului de transport al mărfurilor într-o copertă.

* - câmp necesar

Livrare marfă – corturi

Livrare rutieră de mărfuri industriale din Moldova, către Rusia și Europa, din România către Rusia și Moldova.

Atunci când alegeți un transport pentru transportul de mărfuri, o problemă importantă este capacitatea sa de transport, comoditatea pentru încărcarea mărfurilor și capacitatea de a transporta diferite tipuri și tipuri de mărfuri. Compania de transport auto Movers-auto S.R.L, specializată în transportul internațional de toate tipurile și tipurile de mărfuri, vă oferă astăzi următoarele soluții pentru transportul mărfurilor cu cort către țările din Europa, Rusia, CSI și Țările Baltice.

Transportul mărfurilor cu prelată semiremorca 90 cu. Semiremorca cu cortină este un tip de semiremorcă fiabil și cel mai solicitat, care va oferi transport de mărfuri de înaltă calitate, va proteja marfa de factorii meteorologici externi și de alte situații extreme de pe drum. Zona de încărcare a semiremorcii cortului este proiectată pentru 33 de euro paleți Lungime – 13,6 m, lățime – 2,45 m, înălțime – 2,7 m.

În funcție de tipul de marfă, încărcătură completă sau grupaj, în funcție de dimensiunea încărcăturii, avem diverse opțiuni pentru transportul mărfurilor: transportul mărfurilor cu un autotren cu o remorcă (locomotivă cu abur cort) de la 15 metri cubi – până la 110-120 metri cubi . Mașină: 7,5×2,43×3 sau 8,10×2,43×3,05; remorcă: 7,50×2,43×3 m.

Pentru transportul materialelor de constructii – gresie metalica, tevi de plastic, sarma, materiale pentru ferestre, instalatii sanitare, transport cu o megatrailer cu cort cu un volum de 105 metri cubi este ideal. Zona de încărcare – 34 sau mai mulți europaleți, capacitate de încărcare până la 22 de tone, dimensiuni: 13,65 × 2,5 × 3,10. Transportul mărfurilor cu o megaremorcă cu prelată este ideal pentru transportul de mobilă sau alte articole voluminoase pe distanțe lungi, precum și pentru mărfuri de grupaj.

Pentru transport cele mai mari si voluminoase marfuri – echipamente speciale grele (tractoare, combine, camioane) si marfuri industriale, va oferim serviciul de transport cu o remorca prelata a platformei Yumbo. Remorcă cu cadru „rupt”, dimensiunile scenei: 4,4 × 2,45 × 2,7. Dimensiunile podelei părții inferioare a remorcii: 9,2 × 2,45 × 3,15. Capacitate de transport de până la 22 de tone, 34 și mai mulți europaleți.
Dupa cum vedeti, firma de transport si expeditie Movers-auto S.R.L este pregatita sa va ofere cea mai buna varianta de transport marfa prin transport la cort. Transport de mărfuri supradimensionate și de grupaj din Rusia, Moscova; livrarea materialelor de constructii din Europa; transport de marfa in tarile CSI, din Romania, Turcia si in toate celelalte destinatii populare. Piata transportului de marfa se dezvolta intens, tinem pasul cu vremurile, tinand cont de toate ultimele tendinte si realizari in domeniul transportului international. Copertine cu o capacitate de transport de la 20 de metri cubi la 120 de metri cubi – puteți face o cerere direct pe site-ul nostru.

Calculul costurilor