Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Locuri de muncă și posturi vacante pentru expeditorii de mărfuri

Oferim locuri de muncă în cadrul unei companii de expediție de mărfuri din Moldova în Chișinău și Tiraspol.

Compania solicită candidaturi pentru posturi vacante în cadrul departamentului de vânzări pentru servicii de transport și logistică. Responsabilități: – organizarea și controlul departamentului de vânzări – căutarea și atragerea activă a potențialilor clienți; – negocierea; – comandarea clienților; – rezolvarea conflictelor cu clienții; extinderea pieței de servicii de expediție de mărfuri.
Cerințe pentru solicitanți: — studii economice superioare – cunoștințe bune de limba română, rusă – experiență în domeniul serviciilor de transport – cunoașterea limbilor străine este binevenită – compania oferă o bază de proprietari de marfă, zilnic se primesc noi oferte de marfă de la proprietari de marfă din toate țările. Condiții de plată convenabile și avantajoase.

  • Căutăm: manageri de transport rutier internațional.
  • manager pentru transportul maritim și de containere.
  • manager pentru grupaj, încărcături parțiale

Deschideți sucursale în Moldova.

Compania de expediții Movers-auto-Intertransport, invită la deschiderea de filiale, invităm la colaborare manageri, dispeceri cu experiență în expediții internaționale.

Sunteți în Cahul, Bălți, Taraclia sau în alt oraș din Moldova sau Ucraina.

NU PIERDE TIMPUL – Ai experiență de expediție, cauți condiții mai bune, e timpul să faci bani!

-Pentru cei care doresc să învețe cum să lucreze ca expeditor de mărfuri, oferim un program de formare. Sprijin și asistență în ceea ce privește tranzacțiile și contractele.
-Managerii de transport de marfă ai companiilor noastre au apreciat deja oportunitatea de a câștiga bani folosind resursele noastre de informații, baza noastră de clienți și o publicitate excelentă pentru a atrage proprietarii și transportatorii de marfă. Comisioanele sunt un secret de serviciu, dar unii manageri care lucrează în mod activ își aduc propriile mașini la serviciu.
Folosindu-vă de experiența companiei și de experiența personalului în desfășurarea serviciilor de transport internațional de mărfuri, aveți avantajul de a lucra cu noi în sensul că
-Nu trebuie să vă ocupați de hârțogăraia pentru tranzacții;
-Asistență contabilă pentru toate procesele monetare, deservirea tranzacțiilor în orice monedă, orice formă de plată;
-Plata dobânzii la finalizarea tranzacțiilor. Interesul se discută individual (în funcție de experiență).
-Informații complete, publicitate, postarea datelor de contact ale fiecărui angajat din rețeaua de agenți de expediție pe resursele de internet ale companiei.

Oferă o bază de date mare de proprietari și transportatori de marfă, contacte deschise doar pentru parteneri și manageri de companii.
-Monitorizarea tuturor clienților pentru integritate și solvabilitate, susținerea tranzacțiilor pentru securitate și controlul plăților;
– Servicii juridice pe cheltuiala companiei, dacă este necesar, consultanță privind transportul.
-Funcții de curierat, deplasări la clienți, transfer de documente, emitere și expediere de scrisori de trăsură, tranzacții bancare.
-Furnizarea exclusivă de publicitate a informațiilor privind mărfurile (proprietarii de mărfuri) și transportatorii pentru fiecare dispecer-logistician. Informațiile sunt furnizate online pe baza uriașei baze de date existente a proprietarilor de mărfuri, actualizată în fiecare minut, cu informații în timp real despre mărfuri.
-Nu trebuie să vă ocupați de înregistrarea companiei, de conturi, de bancă, de taxe, de hârtii, de costuri de publicitate și de un curier pentru a vă trimite corespondența!
-Ne asumăm acest lucru ca partener de încredere în activitatea comună de transport și expediere de mărfuri.
-Vă dorim o colaborare fructuoasă, așteptăm cu nerăbdare propunerile dumneavoastră și vă vor plăcea condițiile noastre.
Sunați la +373 68677712. scrieți : moversauto@gmail.com Trimiteți întrebările dvs. prin intermediul formularului

Calculul costurilor