Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Cum să rezervați corect transportul

Cum să comandați transportul potrivit și vehiculul potrivit.

Implementați transport de marfă cu competență și profesionalism, s-ar părea că este un lucru obișnuit. În fluxul de oferte și informații, clientul de transport, nu este clar unde să găsească organizatorul de transport, cine va oferi cele mai bune condiții, cu cine să încheie o cerere de contract, cui să încredințeze încărcătura – aceasta este întrebarea numărul unu pentru toți clienții de transport. Transportul de mărfuri pentru clienți se transformă uneori într-o mulțime de probleme, dureri de cap și costuri ridicate.

Câteva sfaturi bune pentru camionagii nu strică.
Marfă și transport, Vă recomandăm să comandați numai de la o firmă de expediție sau de transport maritim cu o listă lungă de clienți și referințe, să vă interesați, să cereți contacte și referințe.

Atunci când contactați expeditorul de mărfuri, acordați atenție întrebărilor pe care vi le pune acesta. Atunci când ia informații despre transportul dumneavoastră și discută o serie de condiții de transport, managerul este obligat să vă furnizeze opțiuni de expediere, să explice ce documente sunt necesare pentru expediere și în ce țări va fi transportată.

Comandarea transportului, solicitați companiei documentele de înregistrare, licența de transport, asigurarea CMR pentru transport. Solicitați aceste documente prin fax sau e-mail.

Vă recomandăm să nu îl sunați pe șoferul camionului în timpul procesului de transport. Verificați toate detaliile cu managerul cu care ați semnat contractul de comandă. Veți economisi timp și costuri telefonice suplimentare. Nu discutați cu șoferul despre costurile de călătorie; acestea sunt deja incluse în prețul transportului.

Vă reamintim că o informare profesionistă și detaliată despre bunurile dumneavoastră, valoarea acestora, în momentul negocierii, indică calitatea personalului, ceea ce reprezintă succesul expediției de marfă. Vă rugăm să solicitați ca toți termenii și condițiile să fie incluse în contractul de transport.

O companie de transport de încredere va conveni întotdeauna cu dumneavoastră asupra tuturor condițiilor de transport într-un contract de transport sau într-un ordin de expediere. Vi s-a cerut să încheiați un contract de transport sau un contract pentru transport de marfă? este un semn de profesionalism, de respect pentru dumneavoastră ca și client și de cooperare pe termen lung. Discutați toate condițiile de transport în contract sau în formularul de cerere.
Oportunitate rezervați un transport, sau calculați costurile de expediere, pe site-ul web al unei companii de transport de marfă, un avantaj suplimentar în ceea ce privește serviciile de transport și calitatea serviciilor. Vă economisește timp. Calitatea serviciilor. Comunicarea rapidă, întotdeauna un avantaj.

Fiți atenți la detalii despre companie, site-ul web, numărul de telefon al firmei de contabilitate, alte posibilități de a contacta un reprezentant al firmei, acordați atenție publicității, oferirea firmei pe internet, cu cât mai mult, cu atât mai multă liniște sufletească este.
Comandă de marfă și transport, transportul mărfurilor, aveți încredere în noi pentru a organiza transportul.

Calculul costurilor