Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Turcia

Transport de marfă din Turcia, transport din Turcia

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Turcia.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Turcia către țările CSI și în sens invers spre Turcia. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de mărfuri din Turcia pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform graficului, mărfurile cu greutatea de la 200 kg sunt livrate din Turcia. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de mărfuri de grupaj, parțiale, mici și non-standard din Turcia cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Marfa va fi transportată din Turcia cu înaltă calitate, direcții de transport din Turcia: Turcia-Rusia, Turcia-Kazahstan, Turcia-Uzbekistan, Turcia-Turkmenistan, transport din Turcia către Belarus, Moldova, Lituania, Letonia, cat si din alte tari asiatice, la preturi accesibile. Oferim condiții de transport 100% de înaltă calitate și optime, cu respectarea tuturor acordurilor la care s-a ajuns la încheierea unui contract de transport de marfă. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru livrarea mărfurilor din Turcia către Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, folosim metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transport de trecere, dacă la primirea unei cereri de livrare a mărfurilor din Turcia, un astfel de transport tocmai a finalizat executarea unei alte comenzi și este gratuit. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, unind forțele, optimizând costul transportului mărfurilor din Turcia.
Organizarea transportului de mărfuri din Turcia, precum și din alte țări asiatice în general, este adesea asociată cu soluționarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediție. .
Transport de marfă de la și către Turcia.
Turcia este un important centru de comerț internațional, situat la răscrucea a două părți ale lumii – Europa și Asia. În termeni strategici, rolul jucat de Turcia pentru dezvoltarea economiei mondiale este greu de supraestimat. Turcia este înconjurată de trei mări simultan – Neagră, Egee și Mediterană, iar porturile maritime situate pe țărmurile sale sunt principalele căi de comunicație cu Rusia, UE, Africa, SUA și principalii conducători ai operațiunilor de comerț exterior. .
Compania noastră de expediție auto organizează livrarea mărfurilor din orice port major din Turcia – Istanbul, Izmir, Antalya, Kemer etc. către țările CSI, România, UE, Țările Baltice. Proprietarii de marfă din partea europeană a Rusiei, țările baltice, Polonia, România, alte țări UE, va fi foarte benefic să apelăm la expeditori din Moldova.
Am stabilit o schemă de lucru dovedită, de înaltă calitate, pentru livrarea oricărui tip de marfă din Turcia – alimente și băuturi în frigidere, îmbrăcăminte și alte mărfuri în containere pe calea ferată, mărfuri de grupaj, mărfuri periculoase, lichide și în vrac.
Apropo, industria textilă și alimentară sunt sectoarele de frunte ale industriei turcești și puteți crede cu ușurință acest lucru, doar uitați-vă la numărul de blugi și alte haine livrate în țările CSI și UE din Turcia, sau mergeți pe jos. prin piața din Moscova, unde tarabele sunt pline cu fructe turcești.

Turcia încearcă de multă vreme să devină membră a UE, dar de la an la an Comisia Europeană găsește noi și noi motive de refuz. Până în 2007, nu a închis deloc ușile comunității, în următorii 10 ani.
Întârzierea economică a Turciei este adesea citată drept principalul motiv de refuz, deși Bulgaria și România nu sunt cu mult în urmă în acest indicator. Oricum ar fi, Turcia continuă să se dezvolte intens și să joace un rol important în importul țărilor UE, Rusia, SUA și țările arabe.
Baza exporturilor este mărfurile agricole, alimentele; de asemenea – minerale, minereu, textile. Compania noastră de expediție va livra orice marfă din și către Turcia.
Transport în direcții din Turcia către Moldova, Ucraina, Polonia.
Transport de marfă din Turcia în Rusia, Kazahstan.
Livrare de mărfuri din Turcia în Belarus
Transport de mărfuri din Turcia către țările baltice; Lituania, Letonia, Estonia.
Multimodal și transport de mărfuri de grupaj din Turcia către Turkmenistan, Tadjikistan, Uzbekistan.
Pentru a calcula costul transportului din Turcia, trimiteți o solicitare.

Calculul costurilor