Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

SUA

Camionaj din SUA

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din SUA.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din SUA către țările CSI și înapoi în SUA. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică a mărfurilor din SUA pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform graficului, livrarea mărfurilor cu o greutate de la 200 kg se efectuează din SUA. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Livrarea de înaltă calitate din SUA, precum și din alte țări asiatice, va fi efectuată la prețuri accesibile. Oferim condiții de transport 100% de înaltă calitate și optime, cu respectarea tuturor acordurilor la care s-a ajuns la încheierea unui contract de transport de marfă. Suntem întotdeauna gata să oferim mai multe opțiuni pentru livrarea mărfurilor din SUA către Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Europa, folosim metode combinate de transport folosind diferite tipuri de transport – maritim, rutier, feroviar, aerian. Atragem transport de trecere dacă, la primirea unei cereri de livrare a mărfurilor din SUA, un astfel de transport tocmai a finalizat executarea unei alte comenzi și este gratuit. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, unind forțele, optimizând costul transportului de mărfuri din Statele Unite.
Organizarea transportului de mărfuri din SUA, precum și din alte țări asiatice în general, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind atribuite companiei noastre de expediție.
Pentru a calcula costul transportului din Statele Unite, trimiteți o solicitare.

Calculul costurilor