Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă Franța

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Franța.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Franța către țările CSI și în sens invers către Franța. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Franța pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform orarului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Franța. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Franța, trimiteți o solicitare.
Transportul de mărfuri din Franța este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați în UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din Franța este necesitatea respectării cerințelor și condițiilor stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Franța, dar firma noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i interesele.
Suntem pregătiți să oferim transport care îndeplinește standardele de transport UE Euro-4, Euro-5 și diferite tipuri de transport de marfă din Franța, inclusiv transport multimodal combinat și transport de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Franței, vă permite să îndepliniți orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra circulației vehiculelor în Europa și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea de mărfuri din Franța. Compania noastra de expeditie de marfa va livra marfa dumneavoastra din Franta in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, calitativ, ieftin si la timp.
Calculați Freight Freight Franța:

Calculul costurilor