Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transportul de mărfuri Polonia

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Polonia.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Polonia către țările CSI și în sens invers către Polonia. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Polonia pe drumuri, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform orarului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Polonia. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Polonia, trimiteți o solicitare.
Transportul de mărfuri din Polonia este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați în UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din Polonia este necesitatea respectării cerințelor și condițiilor stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Polonia, dar compania noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectând interesele acestuia.
Suntem pregătiți să oferim transport care îndeplinește UE Euro-4, Euro-5 transport și diverse tipuritransport de marfă din Polonia,inclusiv transport multimodal combinat și transport de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Poloniei, vă permite să îndepliniți orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra mișcării vehiculelor în Europa și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea mărfurilor din Polonia. Compania noastră de expediție va livrează mărfurile dumneavoastră din Polonia în Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin și la timp.
Calculați costul transportului de la sau către Polonia:

Calculul costurilor