Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Croația

Transport de marfă Croația

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Croația.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Croația către țările CSI și în sens invers către Croația. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Croația pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform graficului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Croația. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Croația, trimiteți o solicitare.
Transportul mărfurilor din Croația este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați în UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din Croația este necesitatea respectării cerințelor și condițiilor stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Croația, dar firma noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i interesele.
Suntem gata să oferim transport care îndeplinește transportul UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Croația, inclusiv transportul multimodal combinat și transportul de mărfuri de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Croației, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra circulației vehiculelor în întreaga Europă și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea mărfurilor din Croația. Compania noastra de expeditie va livra marfa dumneavoastra din Croatia in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin si la timp.
Calculați costul de expediere Croația:

Calculul costurilor