Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Țările de Jos (Olanda)

Transport de mărfuri Țările de Jos (Olanda)

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Olanda.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Țările de Jos către țările CSI și în sens invers către Țările de Jos. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică a mărfurilor din Olanda pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform programului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Olanda. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Olanda, trimiteți o solicitare.
Transportul mărfurilor din Țările de Jos este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați prin UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru un transportator, organizarea livrării mărfurilor din Olanda este necesitatea respectării unor cerințe și condiții stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Olanda, dar compania noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i interesele.
Suntem pregătiți să oferim transport care îndeplinește transportul UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Țările de Jos, inclusiv transportul multimodal combinat și transportul de mărfuri de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Țărilor de Jos, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra mișcării vehiculelor în Europa și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea de mărfuri din Țările de Jos. Compania noastra de expeditie va livra marfa dumneavoastra din Olanda in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin si la timp.
Calculați costul de expediere Olanda:

Calculul costurilor