Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă Luxemburg

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Luxemburg.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Luxemburg către țările CSI și în sens invers către Luxemburg. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Luxemburg pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform graficului, mărfurile cu greutatea de la 200 kg sunt livrate din Luxemburg. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Luxemburg, trimiteți o solicitare.
Transportul mărfurilor din Luxemburg este un control vamal simplificat atunci când se deplasează în UE și o stare excelentă a drumurilor. Pe de altă parte, pentru un transportator, organizarea livrării mărfurilor din Luxemburg este necesitatea de a respecta cerințele și condițiile stricte pentru transportul mărfurilor în întreaga UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Luxemburg, dar firma noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i interesele.
Suntem pregătiți să oferim transport care îndeplinește transportul UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Luxemburg, inclusiv transport multimodal combinat și transport de mărfuri de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Luxemburgului, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra mișcării vehiculelor în Europa și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea mărfurilor din Luxemburg. Compania noastra de expeditie va livra marfa dumneavoastra din Luxemburg in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin si la timp.
Calculați Freight Freight Luxemburg:

Calculul costurilor