Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Transport de marfă Slovacia

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Slovacia.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Slovacia către țările CSI și în sens invers spre Slovacia. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Slovacia pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform orarului, mărfurile cu o greutate de la 200 kg sunt livrate din Slovacia. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Slovacia, trimiteți o cerere.
Transportul mărfurilor din Slovacia este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați prin UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din Slovacia este necesitatea respectării cerințelor și condițiilor stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Slovacia, dar compania noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i interesele.
Suntem gata să oferim transport care îndeplinește transportul UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Slovacia, inclusiv transportul multimodal combinat și transportul de mărfuri de grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Slovaciei, vă permite să îndepliniți orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să mențineți un control competent asupra circulației vehiculelor în întreaga Europă și să îl conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea de mărfuri din Slovacia. Compania noastra de expeditie va livra marfa dumneavoastra din Slovacia in Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin si la timp.
Calculați costul de transport Slovacia:

Calculul costurilor