Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Serbia și Muntenegru

Transport de marfă Serbia și Muntenegru

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda transportul și expedierea necesare din Serbia și Muntenegru.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din Serbia și Muntenegru către țările CSI și în sens invers către Serbia și Muntenegru. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică de mărfuri din Serbia și Muntenegru pe drum, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform orarului din Serbia și Muntenegru, se livrează mărfuri cu o greutate de la 200 kg. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din Serbia și Muntenegru, trimiteți o solicitare.
Transportul de mărfuri din Serbia și Muntenegru este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați în UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru un transportator, organizarea livrării mărfurilor din Serbia și Muntenegru este necesitatea de a respecta cerințele și condițiile stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea costurilor pentru livrarea mărfurilor din Serbia și Muntenegru, dar compania noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i interesele.
Suntem gata să oferim transport care îndeplinește standardele de transport UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din Serbia și Muntenegru, inclusiv transport multimodal combinat și transport de mărfuri în grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a Serbiei și Muntenegrului, vă permite să îndepliniți orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să menținem un control competent asupra circulației vehiculelor în toată Europa și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea de mărfuri din Serbia și Muntenegru. Compania noastră de expediție de marfă vă va livra mărfurile din Serbia și Muntenegruîn Moldova, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, eficient, ieftin și la timp.
Calculați costul de expediere Serbia și Muntenegru:

Calculul costurilor