Aflați costul transportului

* - câmp necesar

Transport aerian de mărfuri, livrare aer de mărfuri, caracteristici ale transportului aerian Europa, Asia, CSI, Rusia

Compania noastră de expediție de marfă din Moldovadesfășoară transport aerian de mărfuri, avioane de marfă, către toate țările lumii de orice tip de marfă, inclusiv cele mai complexe – mărfuri periculoase, supradimensionate, deosebit de valoroase. Oferim o gamă completă de servicii de transport conexe și garantăm siguranța și calitatea completă a transportului aerian de mărfuri către Rusia, Moldova, Ucraina, CSI și țările baltice, UE și alte țări ale lumii.

Reguli pentru livrarea mărfurilor aeriene Procesul de transport aerian de mărfuri include acceptarea mărfurilor de la expeditor, inspecția vamală a mărfurilor, cântărirea mărfii și, dacă este necesar, reambalarea acesteia. Dacă încărcătura este fragilă, nu trebuie răsturnată și scuturată, pe ambalaj se aplică marcajul corespunzător pentru a preveni deteriorarea încărcăturii în timpul transportului și în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare.

Personalul vamal completează o scrisoare de transport aerian AIR Waybill, care include detaliile expeditorului și destinatarului, precum și numărul zborului. AWB scrisoare de transport aerian pentru transportul aerian internațional.

Fota de transport aerian este utilizată pentru a confirma contractul dintre proprietarul mărfurilor și transportator.O scrisoare de transport aerian de mărfuri. Foile de transport pentru transportul aerian certifică că marfa a fost acceptată pentru transport. Foaia de transport aerian indică datele conform facturii de marfă (punctul de plecare, greutatea brută, numărul de bucăți, greutatea plătită etc.). Politicile de transport aerian pentru transportul aerian împreună cu mărfurile sunt transferate companiei aeriene responsabile de transportul aerian al mărfurilor.

Conform numărului zborului, proprietarul mărfii va putea urmări încărcătura pe drum 24 de ore pe zi și va putea ști sigur unde se află încărcătura în acest moment. Lucrările pregătitoare pentru transportul de mărfuri pe calea aerului sunt precedate de încheierea unui contract de livrare a mărfurilor între proprietarul mărfii și compania de transport. Aceasta servește ca o garanție suplimentară a calității serviciilor noastre de transport.

Costul transportului aerian al mărfurilor. Costul transportului aerian depinde de direcția și țara de livrare, de numărul de puncte de transbordare, de dimensiunile și tipul de mărfuri, de viteza de livrare și de volumul de muncă al zborul. Pentru clienții noștri, companiile și persoanele fizice, oferim atât avioane de pasageri, cât și de marfă de la cele mai importante companii aeriene din lume: Air Moldova, Aeroflot, Transaero, Turkish Airlines, Emirates, Lufthansa.

În funcție de caracteristicile încărcăturii și de cerințele clientului, pentru încărcare sunt furnizate aeronave de diferite modele și capacitate: IL, AN, Tu-154, Airbus, Boeing. Dacă clientul trebuie să livreze mărfuri mici sau medii, cea mai bună opțiune este transportul aerian într-un avion de pasageri. Pentru un transport mai mare de mărfuri, precum și mărfuri în vrac și grele, avioanele de marfă sunt destinate direct. De asemenea, este posibil să închiriați o aeronavă de marfă completă – este mai profitabilă și mai practică pentru volume mari de livrări la export și import.

Calculul costurilor