Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Un tren rutier cu o remorcă basculantă. de la 50 cb la 120 cb 21t.

TREN DE RUTIĂ CU ESCUT DE REMORCĂ

Activitatea dumneavoastră este legată de necesitatea transportului de încărcături ușoare? Materii prime sau produse finite, totul trebuie livrat la timp si cu pastrarea calitatilor primare. S-ar părea că doar produse ușoare, care sunt ușor de încărcat și ies puțin în greutate. În practică, totul este diferit, mărfurile ușoare sunt de obicei voluminoase, ocupă mult spațiu și, pentru a nu plăti în exces pentru transport, trebuie să găsești un transport potrivit. În acest caz, este mai bine să aveți încredere într-o companie de transport de încredere.

Ce se aplică mărfurilor ușoare și voluminoase? Hârtie, polistiren, vată minerală, materiale pentru acoperișuri, recipiente din plastic, panouri sandwich, iernizator sintetic, holofiber și alte produse care cântăresc puțin, dar pot umple întreaga mașină.

Cum se efectuează livrarea unor astfel de bunuri? Transportul optim este un autotren cu prelata. Acesta este un vehicul universal care este folosit pentru a transporta atât produse în vrac, cât și ușoare, precum și loturi mici de mărfuri.

TIP DE CAROSERIE: un autotren este format dintr-un tractor și o remorcă, una sau mai multe. Folosirea unei astfel de soluții de transport vă permite să transportați produse voluminoase, dar nu foarte grele. De exemplu, trebuie să livrați un lot de penoplex, hârtie igienică sau polistiren? Dacă sunteți proprietar de marfă și vă confruntați cu o astfel de sarcină, nu trebuie să plătiți în exces pentru transportul cu mai multe camioane. Autotrenul este o soluție universală și ieftină.

Dimensiunile camionului se bazează pe 120 m3

Dimensiuni (în metri)LungimeLățimeaÎnălțimeVolum (m3)Trailer8.12,433,0560Mașină8.12,433,0560


Rețineți că autotrenul nu este aplicabil pentru transportul produselor mai lungi de 8 m. Înainte de a plasa o comandă, verificați dimensiunile utilajului, deoarece acestea pot varia.

Ce poate fi transportat cu trenul rutier?

Vehiculul versatil este potrivit pentru livrarea unei game variate de mărfuri ușoare și voluminoase. În special, vorbim despre următoarele categorii de produse:

  • produse de larg consum – scutece, șervețele, prosoape de hârtie, hârtie igienică;
  • materii prime – cauciuc spumos, bumbac, materiale de ambalare, iernire sintetică;
  • materiale de construcție – polistiren, vată minerală, polistiren.

Autotrenul are o capacitate mare, astfel că este folosit și pentru transportul mărfurilor de grupaj.

Avantajele trenului rutier

Vehiculul are o serie de avantaje care fac ca aplicația să fie solicitată și profitabilă. Husa impermeabilă din țesătură durabilă protejează încărcăturile de deteriorare. Copertina întârzie pătrunderea razelor solare, a ploii, a prafului și a altor fenomene neplăcute, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la integritatea produsului.

Mărfurile sunt plasate pe paleți și fixate în siguranță, ceea ce le protejează de deplasarea în timpul transportului și de pierdere. Încărcarea comodă și rapidă este posibilă prin îndepărtarea prelatei și coborând lateralele, principiul este similar cu utilizarea semiremorcilor cu prelată. Produsele pot fi încărcate manual sau mecanizat, de exemplu, folosind un stivuitor sau macara.

Livrare în grup cu autotren

Cupla automată poate transporta și sarcini de până la 200 kg. Această caracteristică este relevantă pentru livrarea în grup. Dacă trebuie să trimiteți un lot mic de mărfuri, cum ar fi pantofi, haine sau accesorii, puteți utiliza această opțiune. Livrarea colectivă funcționează ca și poșta, doar scara este diferită. Mărfurile de la diferiți clienți sunt trimise sub un singur document de transport. În plus, livrarea se efectuează direct către destinatar în conformitate cu schema „door-to-door”.

Aici sunt utilizate următoarele concepte, consolidare – în stadiul de colectare și depozitare și mărfuri de grupaj – la livrare. Principalul avantaj al acestei metode este economiile, deoarece plătiți doar un loc pentru încărcătura în transport, și nu întreaga mașină.

Destinații de livrare cu trenul rutier

Cupla automată vă permite să livrați mărfuri pe uscat în interiorul continentelor. Companiile de transport oferă diverse rute de livrare, de exemplu, către țările europene, CSI, Rusia, țările baltice, Turcia și chiar Mongolia. Comerțul dezvoltat între țări deschide aproape toate granițele și face ca transportul cu trenul rutier să fie solicitat.

Documentație

Transportul cu trenul rutier presupune intocmirea documentatiei. Acest lucru vă permite să livrați bunuri în condiții de siguranță, la locul potrivit și la timp. Compania de transport se ocupă de transport. Pe lângă documentele însoțitoare, se eliberează și asigurare ca garant al siguranței transportului.

Principala regulă a livrării profitabile este alegerea corectă a unei companii de transport. Asigurați-vă că încredeți soarta mărfurilor și afacerii dvs. unui antreprenor de încredere.

Calculul costurilor