Cerere de comandă de vagoane de cale ferată pentru transportul mărfurilor dumneavoastră

* - câmp necesar

Transportul feroviar de marfă

Aveți nevoie să transferați cărbune pentru cazane urbane sau cărămizi pentru șantiere? Sau din porturi pentru a livra baloți de lână și bumbac, produse petroliere sau cereale? Dacă există o cale ferată în apropiere, este mai bine să comandați livrarea cu trenul. Transportul de mărfuri pe calea ferată este încă cel mai fiabil, sigur și mai ieftin.

TIP DE MARFĂ. Orice marfă este transportată cu trenul, indiferent de greutatea, dimensiunea sau volumul acesteia. Cu alte cuvinte, de la ace și ace până la autobuze. Tipul de vagon depinde de tipul de marfă.

MAȘINE. Vagoanele sunt împărțite în șapte tipuri principale. Să ne dăm seama pentru ce fel de marfă, care vagon este potrivit. Luați în considerare principalele caracteristici.

  1. MAȘIUNI ACOPERITE. Ei transportă electrocasnice, mobilier, îmbrăcăminte și alte produse manufacturate care trebuie protejate de furt pe drum, de efectele intemperiilor și pentru a le menține calitatea și integritatea. Mașinile sunt fabricate din metal, deci sunt foarte fiabile. Vagoanele acoperite sunt universale și specializate. Primul transportă păsări, animale și produse din hârtie. În al doilea – mărfuri de cereale și bucată. Capacitate de transport – până la 68 de tone. Volumul util – 120 metri cubi
  2. MAȘINE IZOTERME ȘI MAȘINI FRIGORIFICE. Sunt echipate cu unități frigorifice și ventilatoare. Temperatura scăzută necesară este menținută în cabină. Produsele cu termen scurt de valabilitate se transportă în vagoane: pește, carne, legume, fructe. Capacitate de încărcare până la 46 de tone. Volumul util – până la 108 metri cubi. Interval de temperatură până la -18 С.
  3. OPEN GONDA ​​​​CAS. Sunt folosite pentru transportul materialelor de construcție, precum și a mărfurilor în vrac și în vrac: minereu, cărbune, turbă, piatră zdrobită. Capacitate de transport – până la 70 de tone. Volum mediu de până la 73 de metri cubi
  4. HOPPER. Vagonul poartă numele după tipul de descărcare. Buncărul este o trapă-pâlnie în partea de jos a mașinii. Astfel de vagoane sunt deschise și închise, sunt împărțite în transportoare de minerale și cereale. Îngrășămintele minerale și cerealele sunt transportate în buncăre acoperite, cărbunele fin, piatra zdrobită și alte mărfuri în vrac sunt transportate în buncăre deschise. Capacitate de încărcare până la 70 de tone. Volum de până la 108 metri cubi
  5. CISTERNE. Aceste vagoane sunt concepute pentru produse chimice lichide (produse petroliere, uleiuri, acizi), produse lichide (lapte, melasă) și gaze lichefiate. Există rezervoare pentru scopuri generale și speciale (termose). Capacitate butoi de la 60 la 125 de tone.
  6. TRANSPORTATOR. Acesta este un vagon de marfă specializat. Este folosit pentru transportul de mărfuri grele și voluminoase, cum ar fi echipamente militare și industriale, cum ar fi excavatoare pentru minerit și basculante. Capacitate de încărcare până la 480 de tone.
  7. PLATFORMĂ. Containerele, echipamentele speciale, structurile metalice, mărfurile supradimensionate sunt trimise pe vagoanele peronului feroviar. Capacitate de transport de până la 72 de tone. Lungime de până la 22 de metri.

AVANTAJE. Trebuie reținut că transportul feroviar are o serie de avantaje față de orice alt mod de transport. În primul rând, mișcarea trenului nu depinde de vreme. În al doilea rând, trenurile se deplasează rapid, regulat, aproape fără întârzieri pe parcurs, ceea ce vă permite să livrați mărfurile la timp. În al treilea rând, cu trenul puteți transporta mărfuri de orice complexitate. În al patrulea rând, dintre toate tipurile de transport de marfă, acesta este cel mai ieftin. Principalul lucru este să alegeți tipul potrivit de mașină și să stabiliți cel mai bun traseu. Echipa noastră de profesioniști este pregătită să vă ajute în acest sens.

DIRECȚII. Comunicațiile feroviare regionale și internaționale sunt foarte dezvoltate în timpul nostru. Acestea sunt import, export și tranzit între Ucraina, Polonia, România, Moldova, Rusia, China și alte țări. Ei livrează mărfuri în Orientul Îndepărtat și Mongolia. Legături feroviare bine stabilite cu Asia Centrală (Uzbekistan, Tadjikistan, Kazahstan etc.)

DOCUMENTE. Fără documente, încărcătura dvs., fie că este vorba de dulciuri sau de mașini, nu va merge pe drum. De ce vei avea nevoie? Conosamentul feroviar, foaia de vagon, lista de drumuri, talonul de fișă de drum și chitanța de acceptare a mărfii. Aceasta este o listă de documente necesare pentru calea ferată. transport. Echipa noastră bine coordonată și experimentată se va ocupa de înregistrarea acestora și de expedierea și livrarea în timp util a încărcăturii dumneavoastră. Puteți comanda transport aici.

Calculul costurilor