Comandarea unui serviciu de transport aerian pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Transportul aerian de marfă

Transport aerian, livrare de mărfuri prin aer, livrare urgentă aeriană.

Căutați o companie care să organizeze livrarea aeriană a mărfurilor dvs.. Sunteți interesat de care vor fi costurile dvs. pentru transportul aerian de mărfuri. Nu știți cum va ajunge ulterior încărcătura dumneavoastră la destinație. Completați formularul de cerere de transport aerian. După aceea, vă vom contacta telefonic, vom clarifica detaliile încărcăturii, direcția de transport aerian și vă vom putea spune costul tuturor costurilor pentru livrarea mărfii dumneavoastră pe calea aerului. Costul livrării cu avionul poate fi afectat de: distanța transportului aerian, greutatea și volumul mărfurilor dumneavoastră aeriene și costul mărfii. Unele costuri de transport sunt de la ușa la aeroport sau de la aeroport la ușa destinatarului.
Costul transportului aerian va include: înregistrarea unei scrisori de transport aerian, declarația vamală pentru încărcătură, costul reambalării și cântăririi acesteia, livrarea de la aeroportul din țara de sosire către destinatarul dumneavoastră.
Destinații pe țări pe care vi le putem oferi pentru transportul aerian de mărfuri: din Moldova către Europa, Rusia, Kazahstan. Din China în Moldova. Din Emiratele Arabe până în Rusia.
Direcția de livrare a aerului din țările asiatice către Rusia: Malaezia, India, Singapore. Livrare de mărfuri aeriene din Israel, Turcia, Grecia.
Aflați costul transportului aerian de marfă și transport aerian expres către destinații: toate țările europene, Rusia, Belarus, Orientul Îndepărtat, China, Statele Baltice, Emiratele Arabe. Țări asiatice: Malaezia, Singapore, Taiwan. India, Africa, SUA (America), Canada, America de Sud. Transport aerian de mărfuri din / către Moldova, Ucraina, Estonia, Finlanda și alte țări.

De asemenea, puteți afla costul transportului aerian pentru alte destinații, trimițându-ne datele din formularul de cerere de mărfuri aeriene.

Calculul costurilor