Comandarea transportului pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Transport pentru colectarea mărfurilor

Este necesar să transportați un lot mic de mărfuri, de exemplu, zece tone de mere, dar nu este rentabil să comandați un cort întreg pentru un astfel de transport, iar transportul pieselor într-un autobuz este și mai scump. Ce să fac? Este timpul să vorbim despre mărfuri de grupaj – o invenție ingenioasă a logisticii și transportatorilor. Mărfurile consolidate sunt loturi de mărfuri de la diferiți clienți, care sunt transportate printr-un singur transport.

TRASPORT. O varietate de vehicule sunt implicate în transportul mărfurilor de grupaj. Totul depinde de natura bunurilor colectate. Acestea pot fi camionete, containere, camioane prelate obișnuite, autotrenuri (dacă marfa este foarte voluminoasă, dacă sunt multe comenzi), frigidere. Totul depinde de cantitatea și volumul mărfurilor colectate, de caracteristicile acestora, de condițiile de transport și de direcție. Un depozit consolidat special este angajat în colectarea și sortarea mărfurilor. Compania noastră are o vastă experiență în transportul mărfurilor de grupaj și siguranța acestora. Încredințează-ți marfa companiei noastre, iar noi le vom livra la timp!

Transportat ca parte a unei marfă de grupaj – de la 200 kg. până la 20 de tone.

TIP DE MARFĂ. Aproape orice poate fi expediat în acest fel. Ca parte a unei mărfuri de grupaj, este posibilă transportul mărfurilor în loturi mici (1-2 euro paleți) și destul de mari (peste o tonă). Transportă totul, cu excepția mărfurilor periculoase și supradimensionate. De exemplu, echipamente mici și piese de schimb pentru acesta, loturi mici de bunuri de depozitare pe termen lung. Acestea sunt jucării, îmbrăcăminte, textile, electronice, cosmetice, parfumuri, materiale de construcție.

INSTRUCȚIUNI: Mărfurile consolidate sunt solicitate în Europa, Rusia și Turcia. Comandați astfel de transport în țările baltice și Scandinavia. Livrarea mărfurilor consolidate din Moldova către Ucraina și din Ucraina către Moldova, din România către Moldova este bine stabilită. Această ramură a transportului de mărfuri este bine dezvoltată în regiunile Rusiei, precum și în Europa și țările CSI. Clienții sunt adesea companii comerciale și firme care au nevoie de livrare regulată a mărfurilor în loturi mici.

SIGURANȚA ȘI CONFORT. În timpul transportului, marfa este ambalată în containere sau cutii de lemn pentru a evita deteriorarea și pierderea în tranzit. Încărcăturile ambalate sunt amplasate compact și securizate în mașină. Traseul este atent proiectat. Pe parcurs vor exista mai multe puncte de livrare, iar peste tot marfa trebuie să ajungă la o oră strict convenită. Din păcate, livrarea mărfurilor de grupaj durează de două ori mai mult decât de obicei. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când vă planificați expedierea.

BENEFICII. Transportul de mărfuri prin grupaj este o livrare accesibilă, de înaltă calitate și la un buget redus. Marfa este colectată pe părți și în loturi mici, încărcate într-un singur transport. Costul total al transportului este împărțit între proprietarii de marfă. Suma pe care trebuie să o plătiți pentru livrare, în cele din urmă, depinde doar de greutatea încărcăturii și de suprafața pe care o ocupă. Este mult mai ieftin decât plata unui transport complex. Este posibilă încărcarea suplimentară cu microbuzul în diferite orașe și țări. Un astfel de transport este foarte eficient și profitabil atunci când este necesar să trimiteți frecvent loturi mici. De exemplu, companiile cosmetice și farmaceutice.

DOCUMENTE. Articolul dvs. ca gunoi trebuie să fie asigurat. Acest lucru va reduce riscurile. La comandarea transportului se incheie un contract de transport marfa intre client si firma de transport. Se ia în considerare timpul de livrare și capacitatea de a urmări (uneori) mărfurile în tranzit. Când mărfurile sunt încărcate în remorcă, șoferul însuși va elibera mărfurile, va întocmi o declarație și o va scrie pe scrisoarea de parcurs.

Demn de subliniat că transportul mărfurilor de grupaj este foarte profitabil și oportun. Principalul lucru de reținut este că acesta este un job dificil și necesită profesionalism și experiență, compania noastră este pe piață de mult timp și aceasta este o garanție a calității. Comandați de la noi!

Calculul costurilor