Comandarea unei comenzi de transport maritim pentru transportul dumneavoastră

* - câmp necesar

Transport maritim

Transportul de containere maritime cu transportatorii de containere de 20 și 40 de minute către DEPOZITUL DESTINARULUI

secolul 21. Afacerile se dezvoltă și trec rapid granițele, devenind parte a procesului internațional general. Progresul se aplică și producției dvs., iar acum a venit momentul în care căutați să intrați pe piața internațională cu produsul dvs. Sau invers, vrei să atragi cele mai bune mărfuri din lume în patria ta și să organizezi comerțul aici, pe loc, în orașul tău. Transportul cu containere maritime va juca un rol important în implementarea planului dumneavoastră. Până în prezent, acestea sunt cele mai profitabile din punct de vedere economic și cele mai de încredere.

Containere. Transportul cu containere maritime se efectuează între porturi maritime, unde rutele de transport feroviar și auto se intersectează. Containerele sunt livrate pe nave portacontainere. Containerele sunt fixate în siguranță pe navă, există instrucțiuni clare și încercate pentru încărcarea și plasarea lor pe punte. Mărfurile sunt transportate în containere de 20 de picioare și 40 de picioare.

TIPURI DE MARFĂ. Containerele transportă diferite tipuri de mărfuri pe mare. Acestea sunt în principal bunuri de larg consum, articole de uz casnic, îmbrăcăminte și încălțăminte, bumbac și lână, diverse echipamente și vehicule, inclusiv încărcături mari. Mărfurile consolidate sunt adesea transportate în containere.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. Imaginați-vă că trebuie să livrați rapid și ieftin bunuri sau materii prime pentru producție, de exemplu, din Turcia în Moldova sau Ucraina? Mai mult, vă așteptați ca mărfurile să fie livrate direct la ușile depozitului dumneavoastră. Comanda de livrare automată pentru a ocoli marea este costisitoare, cu avionul este și mai scump. Rentabilitatea întreprinderii cade în fața ochilor noștri. Dar transportul multimodal vine în ajutor. Ce este? Compania de transport organizează cea mai bună rută folosind o varietate de transport (rutier, feroviar și aerian) și cel mai important transport profitabil, care include adesea transportul de containere maritime. Încărcătura dvs., atât complexă (adică numai încărcătura dvs. într-un container), cât și ca parte a unei mărfuri de grupaj (adică mărfuri ale diferiților clienți într-un singur container) este pregătită pentru expediere. Containerul este livrat cu mașina în portul de plecare, încărcat pe navă și traversează marea. În portul de sosire, containerul cu marfa ta este din nou pus pe roți și adus direct la porțile depozitului tău. Convenabil, de încredere, profitabil și oportun.

BENEFICII. Trebuie să livrați materii prime (de exemplu, accesorii pentru producția de cusut) din China ieftin și fără pierderi? Cea mai sigură cale este transportul cu containere, urmat de transportul feroviar sau de transport. Marfa va fi livrata de la usa la usa intr-un container metalic sigur. Puteți comanda atât grupaj, cât și mărfuri complexe. Totul depinde de volumul și greutatea comenzii. Ieftinitatea și disponibilitatea este principalul și cel mai semnificativ avantaj al transportului multimodal de containere, în special atunci când se livrează mărfuri mari.

DIRECTII. Ei livrează mărfuri din SUA, Brazilia, Ecuador și alte țări din America de Nord și Centrală în porturile din Europa și Asia. Este solicitat transportul de mărfuri din țările din Asia de Sud-Est și China către porturile UE, Ucraina și Rusia. Din țările din bazinul mediteranean, mărfurile sunt livrate în singurul port al Moldovei de pe Dunăre din satul Giurgiulești. De aici se trimit la export cerealele din Moldova. Ei transportă baloti de lână și bumbac din SUA în containere, motociclete din Japonia.

În lumea modernă, rutele maritime rămân cel mai ieftin mod de a livra mărfuri în întreaga lume. Compania noastră de transport cooperează îndeaproape cu lideri în transportul maritim precum MAERSK, MSC, EVERYGREEN, NORASIA și are o vastă experiență în organizarea transportului multimodal în regim door-to-door.

Calculul costurilor