Plasați o comandă pentru transport rutier de mărfuri

* - câmp necesar

Logistica de transport a transportului de mărfuri

De câțiva ani, managerii companiei de expediție Moversauto-Intertransport din Moldova sunt angajați într-o analiză profundă a transporturilor internaționale și a politicii de transport în general și studiază în profunzime toate aspectele economiei de piață a țării.
Dezvoltarea relațiilor de mărfuri între țări depinde în mod direct de industria de transport lider a țării, care contribuie la dezvoltarea pieței de consum din Moldova și a economiei mondiale în ansamblu.

Pentru a dezvolta servicii de transport atat pentru structurile publice cat si private (intreprinderi), efectuam cercetari de marketing in acest domeniu prin imbunatatirea pachetului de servicii de transport. În timpul formării relațiilor de piață, a apărut o nouă direcție științifică și practică și a început să se dezvolte activ – logistica. Interesul pentru noua știință se datorează nevoilor dezvoltării economiei și afacerilor, ceea ce duce la creșterea volumelor de transport de marfă.
Logistica transporturilor este o știință complexă care necesită cunoștințe și experiență relevante,
un element necesar în activitățile fiecărei firme angajate în exportul și importul de mărfuri. Compania noastra foloseste diverse lanturi de transport si logistica in domeniul transportului si livrarii marfurilor.
Logistica de transport transportul mărfurilor include direct toate costurile de transport și timpul de livrare a mărfurilor. Desigur, managerii logistici ai Moversauto-Intertransport din Moldova se străduiesc pentru raportul optim preț și calitate a transportului, indiferent de tipul acestuia: – fie că este vorba de transport aerian de mărfuri, transport maritim de mărfuri sau transport rutier de mărfuri.
Mulți ani de experiență și cooperarea strânsă cu companiile partenere ne permit să extindem gama de servicii de transport și logistică, inclusiv: servicii de depozitare pentru depozitarea responsabilă a mărfurilor și livrarea la timp a mărfurilor către consumatorii din rețeaua de retail și en-gros a Moldovei, din depozitele partenerilor noștri de încredere, precum și servicii de intermediere vamală.

Logistica de transport a companiei noastre.
Este vorba de o livrare sistematizata, organizata structural, deplasarea oricaror obiecte materiale, substante etc. dintr-un punct din Europa, Rusia, Turcia, Romania, Kazahstan etc., in altul, pe traseul optim. Logistica transporturilor este una dintre direcțiile fundamentale ale companiei noastre. Profesionalismul logisticienilor noștri ne permite să gestionăm în mod fiabil fluxurile de informații și materiale în procesul de mișcare a mărfurilor, să calculăm optim costul transportului, traseul de transport de-a lungul căruia este posibil să livrăm un obiect logistic, în cel mai scurt timp posibil la minim. cost, precum și cu un prejudiciu minim asupra obiectului de livrare, precum și asigurarea unității tehnologice a procesului de transport și depozitare.
Departamentul de logistică al companiei noastre de expediere de marfă simplifică (preia) problemele clienților prin dezvoltarea anumitor tehnologii convenite cu clientul în lanțul de aprovizionare, care constă în operațiuni de transport și logistică și funcții de management al transportului de mărfuri.

Specialiștii companiei noastre selectează calitativ tipul și tipul de vehicul care va corespunde clasificării și caracteristicilor încărcăturii.Împreună cu clienții și companiile de transport, transportatorii de top din Europa, Asia și țările CSI, procesele de transport sunt planificate cu operatiuni de depozit si productie, se determina un traseu rational de livrare.Includem reducerea maxima a timpului de depozitare a produselor printre obiectivele dezvoltarii industriei logistice; reducerea timpului de transport; distribuția rațională a vehiculelor între țări; răspuns rapid la cerințele clienților; prelucrarea operațională și emiterea de informații.

Dezvoltarea Departamentului de Logistica Transporturilor din cadrul companiei noastre este definită ca un domeniu de activitate care acoperă trei domenii: procesul de planificare, organizare și implementare a livrării (transportului) rațional și ieftin de mărfuri (mărfuri) de la locurile lor de producție la locurile de consum. , controlul asupra tuturor transporturilor și altor operațiuni, care au loc de-a lungul rutei de marfă. Utilizarea mijloacelor moderne de telecomunicații, informatică și alte tehnologii informaționale; furnizarea de informații relevante proprietarilor de mărfuri. Sarcina principală a logisticii transporturilor este: crearea de scheme de transport, inclusiv crearea de coridoare de transport și lanțuri de transport. Cu alte cuvinte, tuturor clientilor, servicii de calitate, la locul potrivit, transportul necesar, la momentul potrivit, la un pret accesibil.

Calculul costurilor