Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați aplicat la Departamentul de redirecționare în modul ON-line. Pentru a comanda necesarul de transport si expediere din Romania.
Firma de expeditie de marfa MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier de mărfuri din România către țările CSI și în sens invers către România. Vă oferim să aflați costul transportului, să comandați transport, să obțineți sfaturi în orice direcție.
Livrare zilnică a mărfurilor din România pe drumuri, semiremorci, autotrenuri, frigidere. Conform graficului, din România se livrează mărfuri cu greutatea de la 200 kg. până la 20 de tone și volume de la 20 de metri cubi până la 90 de metri cubi. și 120 de metri cubi. Transport regulat de marfă de grupaj, parțial, mic și nestandard, cu o greutate de la 100 kg, din depozite logistice consolidate.
Costul transportului include toate costurile de transport până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și responsabilitatea companiei de transport.
Pentru a calcula costul transportului din România, trimiteți o cerere.
Transportul mărfurilor din România este un control vamal simplificat atunci când vă deplasați prin UE și condiții excelente de drum. Pe de altă parte, pentru transportator, organizarea livrării mărfurilor din România este necesitatea respectării unor cerințe și condiții stricte pentru transportul mărfurilor în UE, mai ales când vine vorba de starea tehnică a transportului. Adăugați la acestea autostrăzile plătite, un regim de viză și documentație suplimentară pentru marfă. Desigur, toate acestea afectează formarea prețului pentru livrarea mărfurilor din România, dar firma noastră nu suprataxează, ci lucrează la tarife normale, competitive, poziționându-se în primul rând pe client și respectându-i acestuia. interese.
Suntem gata să oferim transport care îndeplinește standardele de transport UE Euro-4, Euro-5 și diverse tipuri de transport de mărfuri din România, inclusiv transport multimodal combinat și transport de mărfuri în grupaj. Prezența depozitelor consolidate în Europa, în imediata apropiere a României, ne permite să îndeplinim orice comandă la prețuri rezonabile. Este important doar să mențineți un control competent asupra mișcării vehiculelor în Europa și să-l conectați în timp util la comenzile primite pentru livrarea mărfurilor din România. Compania noastră de expediție de marfă vă va livra mărfurile din România în Moldova, Rusia. , Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan , calitativ, ieftin și în timp.

Transport de marfă din și către România.
Ultima țară admisă până în prezent în UE – România, este un fel de punct de control către Europa Centrală și de Vest. România este o țară de tranzit în implementarea transportului de mărfuri din Italia către Rusia și Ucraina, din Turcia, țările din Golful Persic către Europa, țările baltice, Rusia, Moldova, Polonia.
Terenul muntos al României nu favorizează construcția de autostrăzi largi, ca în țările europene. Drumurile sunt de o calitate destul de bună, dar în mare parte foarte înguste și se întind prin munți și chei, ceea ce este foarte periculos. Acest lucru trebuie să fie luat în considerare de către transportatorii care livrează mărfuri în România pentru prima dată.
În România, admisă în UE mai degrabă din motive politice, PIB-ul pe cap de locuitor în 2009 a fost cel mai scăzut dintre țările Uniunii Europene. Puterea de cumpărare a unui cetățean este cu 45% sub media UE (pentru comparație, PIB-ul Olandei este cu 15-30% peste media UE).
Principalul obstacol în calea unei dezvoltări mai intense a României este considerat a fi o tranziție prea lentă de la o economie planificată la una de piață. Precum și reforme de piață insuficient de eficiente. Cu toate acestea, există avantaje neîndoielnice, în special pentru transportatori și expeditori.
Romania este situata la rascrucea marilor autostrazi europene, are rezerve decente de petrol; există o scădere a inflației și o redresare stabilă, deși lentă, datorită creșterii exporturilor. Principalele mărfuri transportate din România pentru export sunt textile, produse de inginerie mecanică și industria metalurgică.
Principalii parteneri ai României în comerțul exterior sunt Germania, Italia, Franța, ale căror fabrici, fabrici și alte industrii sunt concentrate pe teritoriul României.
De-a lungul istoriei, Republica Moldova a menținut, în principiu, relații de parteneriat de bună vecinătate, reciproc avantajoase, cu România. Astăzi există trafic transfrontalier între țări, se deschid consulate diplomatice în marile orașe ale Moldovei – Bălți și Cahul.
Fără îndoială, aderarea României la Uniunea Europeană a creat bariere suplimentare pentru companiile de transport din România și Moldova. În primul rând, se referă la regimul vizelor. Cu toate acestea, o companie de expediție cu o experiență adecvată în organizarea transportului internațional de mărfuri către România, sau în tranzit prin România către UE, nu are probleme în această problemă.

Cooperăm numai cu transportatori de încredere care livrează în mod regulat mărfuri în Europa și, în consecință, au o intrare valabilă în UE. Pentru organizarea oricarui tip de transport marfa in Romania prin diverse mijloace de transport puteti contacta firma noastra de transport.
Aceste direcții de transport din și către România sunt o prioritate pentru compania noastră.
Transport de marfa din Romania catre Rusia, Kazahstan, Uzbekistan.
Transport din Romania in Moldova, Ucraina, Turkmenistan.
Livrare mărfuri de grupaj din România către țările din Europa și Asia.

Calculul costurilor