Aflați despre costurile de expediere

* - câmp necesar

Ați contactat online Departamentul de expediere a mărfurilor. Pentru a comanda transportul și transportul necesar din China.
Societate de expediție MOVERSAUTO-INTERNTRANSPORT S.R.L. Oferă servicii de transport rutier din China către țările CSI și înapoi în China. Vă oferim posibilitatea de a afla costul transportului, de a rezerva transportul și de a obține sfaturi în orice direcție. Livrare zilnică de marfă din China pe șosea, corturi, semiremorci, trenuri rutiere, frigidere. Livrăm încărcături din China cu o greutate de la 200 kg. până la 20 tone și volum de la 20 kub. până la 90 kub. și 120 cub. Expedim în mod regulat loturi, loturi parțiale, mici și neconvenționale de la 100 kg până la 100 kg, din depozitele noastre logistice consolidate.
Costul de transport include toate costurile de expediere până la depozitul destinatarului, asigurarea de transport și răspunderea companiilor de transport.
Calitativ trece transportul maritim din China, precum și din alte țări asiatice, la prețuri accesibile. Să asigure calitatea sută la sută și condițiile optime de transport în conformitate cu toate acordurile încheiate la încheierea contractului de transport. Suntem întotdeauna gata să ofere mai multe opțiuni pentru expedierea mărfurilor din Atragem transport de trecere dacă, la primirea unei cereri de livrare a mărfurilor din China, un astfel de transport tocmai a finalizat executarea unei alte comenzi și este gratuit. Lucrăm cu companii de transport din toate țările, unind forțele, optimizând costul transportului mărfurilor din China.
Organizarea transportului de mărfuri din China, precum și din alte țări asiatice în general, este adesea asociată cu rezolvarea problemelor tipice de transport, executarea la timp a documentației de transport adecvate și alte servicii conexe, aceste preocupări fiind încredințate companiei noastre de expediție.
Transport de marfă din și către China.
China este cea mai populară destinație în primul rând datorită prețurilor scăzute la bunurile produse acolo: textile – îmbrăcăminte (9,1% din totalul exporturilor Chinei), electrocasnice digitale (42,7%), metale (8,8%), piese auto (2,3%). Nu este un secret pentru nimeni că companiile din Rusia, Moldova, alte țări CSI și UE, specializate în achiziționarea cu ridicata a mărfurilor pentru vânzarea ulterioară, aleg China.
China, realizând cu succes reformele economice, este astăzi liderul incontestabil în comerțul internațional. Din 1989, creșterea medie anuală a comerțului de import și export al Chinei a fost de 15%. Aderarea la OMC (2001) a contribuit în mare măsură la creșterea puternică a comerțului exterior al Chinei. Țara se află ferm în primii trei exportatori de oțel din lume (după Japonia și Rusia). Principalii importatori de textile chinezești sunt SUA și țările UE.
De ce este connabil să comandați livrarea încărcăturii din China în Europa exact la compania noastră de expediție din Moldova? Poziție geografică favorabilă, chiar între Europa și Asia. După cum ne amintim din istorie, acest lucru a atras mereu comercianții moldoveni alte țări. Și, de asemenea, legătura cu porturile maritime din Ucraina: Odessa și Ilyichevsk.
Compania noastră de expediție organizează toate tipurile de transport de mărfuri din China către Rusia, Moldova, Ucraina și țările europene. Transportul de mărfuri, mărfuri supradimensionate, voluminoase și nonstandardizate cu mașină și alte tipuri de transport multimodal din China, „door to door”.
Folosind cu pricepere factorul geografic și menținând o politică de prețuri flexibile, vom aranja livrarea oricărei încărcături din China către orice oraș din Europa. Pentru orașele din Moldova, Ucraina și alte orașe din partea europeană a Rusiei, găsim întotdeauna cea mai bună opțiune de livrare din China. Cea mai avantajoasă și convenabilă modalitate de a transporta mărfuri din China este transportul de încărcături parțiale și containere. Compania noastră va livra mărfuri în toate porturile importante din China – Shanghai, Ningbo, Guangzhou, Tianjin, Dalian, Qinhuangdao și Qingdao (toate acestea se numără printre cele mai mari 100 de porturi din lume).
Dacă compania dvs. este pe cale să intre pe piața comerțului internațional sau sunteți în căutarea unor noi parteneri de încredere, compania noastră vă stă la dispoziție.

Calculul costurilor