Pentru a calcula costul livrării mărfurilor de grupaj, trimiteți o cerere

* - câmp necesar

Costul de livrare a mărfurilor consolidat

Există mai multe tipuri de livrare în funcție de urgența comenzii. Poate filivrarea internațională obișnuită a mărfurilor de grupaj folosind moduri optime de transport „de la ușă la ușă”, în termeni standard; sau poate fi livrare urgenta urgenta, cand nici macar nu este vorba de o zi anume, de primire a marfii, ci de o ora anume, se folosesc livrarea aeriana si transport usor.

Astfel, fiabilitatea și viteza de livrare este unul dintre principalii factori care determină costul de livrare a mărfurilor de grupaj. Alți factori care influențează costul de transport sunt modul de transport, combinația diferitelor moduri de transport, țara și distanța de livrare a mărfurilor de grupaj.

O opțiune foarte convenabilă și ieftină este livrarea mărfurilor dvs. consolidate Ca parte a unei mărfuri consolidate, plătiți mult mai puțin pentru aceeași distanță, deoarece coletele și transporturile mai multor proprietari-destinatari sunt transportate într-un singur vehicul, și fiecare plătește pentru propria marfă, nu pentru transport separat. În primul rând, pachetul sau coletul dumneavoastră este livrat la depozit, unde este consolidată întreaga marfă. Tipul de marfă, valoarea, dimensiunea și volumul acesteia joacă un anumit rol, acest lucru se datorează plasării în transport, precum și respectării anumitor măsuri de securitate și controlului livrărilor.

Calculul costurilor