Pentru a calcula costul livrării mărfurilor de grupaj în țările CSI, trimiteți o cerere

* - câmp necesar

Livrarea mărfurilor de grupaj către țările CSI

Livrarea mărfurilor de grupaj în țările CSIeste o direcție prioritară a serviciilor noastre internaționale de livrare curier. Acest lucru se datorează locației geografice a companiei noastre de expediție de marfă și fluxului principal de clienți și tradiției de cooperare în transportul internațional între țările CSI prietenoase.

Livrarea mărfurilor de grupaj prin curier, ca tip de transport, nu face excepție. Acordăm o atenție deosebită livrării de mărfuri de grupaj în Rusia – acesta este un teritoriu imens și milioane de transporturi zilnice de mărfuri de grupaj.

Știind cât de important este timpul de livrare a mărfurilor de grupaj în Rusia, având în vedere distanțe lungi, vom depune toate eforturile pentru a reduce timpii de livrare la minimum. Acest lucru este ușor de implementat ținând cont de experiența companiei noastre de transport pe piața transportului internațional și de curierat.

În Rusia, avem parteneri, firme de curierat dovedite, organizăm livrarea urgentă a mărfurilor de grupaj pe calea aerului și rutier din Moldova, Ucraina către Rusia (părți europene și asiatice) la un nivel profesional înalt.

Teritoriul CSI este de câteva ori mai mare decât cel al UE, iar livrarea expres a mărfurilor de grupaj este foarte populară în rândul clienților, ceea ce implică termene de livrare cât mai scurte pentru mărfuri de grupaj și alte tipuri de mărfuri.

Serviciul de curierat rapid de livrare al companiei noastre acceptă cereri pentru livrarea de mărfuri de grupaj în țările CSI non-stop. Acceptarea cererilor de livrare a mărfurilor de grupaj, on-line și a altor instrumente organizatorice, ne permit să asigurăm livrarea la timp a mărfurilor de grupaj în CSI.

Calculul costurilor