Pentru a calcula costul mărfurilor de grupaj din și către țările europene, trimiteți o cerere

* - câmp necesar

Livrare mărfuri de grupaj din și către țările europene

Organizăm livrarea urgentă a mărfurilor de grupajdin Italia (alte țări europene) către Rusia, Ucraina, Moldova, CSI. Și invers, dacă aveți nevoie de livrare de mărfuri de grupaj din CSI în Italia (Europa), puteți contacta serviciul nostru de livrare de colete. Livrarea rapidă a mărfurilor de grupaj din țările europene este un serviciu special al companiei noastre de expediere. Experiența acumulată pe piața internațională de transport de marfă, prezența partenerilor în Europa poate reduce semnificativ timpul de livrare a mărfurilor de grupaj, în comparație. cu serviciile postale conventionale . La urma urmei, timpul de livrare a mărfurilor de grupaj este întotdeauna cel mai important lucru pentru fiecare client.

Pentru a organiza livrarea rapidă a mărfurilor de grupaj din Italia către CSI, avem vehicule de primă clasă, de ultimă generație, care respectă standardele UE și sunt adaptate special pentru transportul mărfurilor de grupaj. Costul livrării unei mărfuri de grupaj din Europa depinde de timpul de livrare, costul unei mărfuri de grupaj, costurile vamale și alegerea transportului, distanța nu joacă aici un rol principal: puteți traversa cu ușurință întreaga Europă și livra o marfa de grupaj catre CSI in 2 zile.

La comanda de livrare expres a mărfurilor de grupaj din Italia în Moldova, Ucraina, Belarus, aceasta va fi livrată în 2-3 zile; în 3 zile la Moscova și Sankt Petersburg, de la 3 zile și mai mult – în alte orașe ale Rusiei. Vă reamintim că timpul de livrare a mărfurilor de grupaj din Europa (în Europa) poate fi redus semnificativ dacă contactați serviciul nostru de livrare în avans: găsiți transportul comenzii la timp și rezolvați problemele organizatorice livrare internațională de mărfuri de grupajstrong>.

Calculul costurilor