Cerere de calcul al costului transportului pe căile ferate de marfă. vagoane

* - câmp necesar

Transport feroviar de marfă vagoane

Scopul vagoanelor de cale ferată:căile ferate internaționale. e. transport pe distante medii si lungi. J..D. transport de mărfuri de diverse origini, dimensiuni și categorii. Livrare în vagoane de cale ferată de mărfuri standard, grele, voluminoase, perisabile. J.D. vagoane pentru alimente, produse chimice, mărfuri în vrac. Transport vagoane, pe platforme, vagoane acoperite, buncăre și vagoane deschise. J.D. transport de automobile, utilaje speciale, cherestea, cereale, îngrășăminte minerale, metal, marfă de grupaj, în diverse tipuri de vagoane de cale ferată. Încărcarea vagoanelor se efectuează de sus sau lateral prin uși, în funcție de tipul de marfă și de calea ferată utilizată. compoziţie.

Tipuri de vagoane de cale ferată pentru transportul mărfurilor:

Vagoane universale și specializate acoperite pentru transportul bunurilor standard, industriale, de uz casnic. Capacitate de încărcare 68-71 -120 -132 tone, volum – 120-138,0 mc.

Vagoane izoterme autonome, secții frigorifice pentru transportul mărfurilor perisabile. Capacitatea de transport și capacitatea unui vagon – 43-49t. si 94,5-108,0 mc. Capacitatea de încărcare a unei mașini ref. tronsoane – 160-200t.

Vagoane termo pentru transportul mărfurilor lichide perisabile. Capacitate de transport – 60t, volum – 128m3.

Mașini de gondolă deschise pentru transportul de mărfuri cu diferite caracteristici: materiale de construcție, mărfuri în vrac. Capacitate de transport și volum – 71t. si 75,2 mc.

Pâlnie, purtători de minerale, purtători de cereale – pentru transportul mărfurilor în vrac, îngrășăminte, minerale. Capacitate de transport – 70 tone, volum 60-72m3, 81-87m3.

Mașini cisternă pentru transportul alimentelor în vrac și mărfurilor chimice. Capacitate – 60 – 125t.

Mașini de transport pentru transportul de mărfuri voluminoase și grele, spec. și tehnologie agricolă. Capacitate de transport – 55 – 220 – 480 tone.

Mașini cu platformă (universale și specializate) pentru transportul de containere, mașini, încărcături lungi. Lungime: 13-14m – 18-22m. Capacitate de transport – 60-75 tone.

Indicații Zh.D. transport de mărfuri pe țară: transport feroviar din Europa și țările CSI, țările baltice, Serbia, Turcia, Bulgaria. Livrarea bunurilor vagoane din România, Moldova, Rusia, Ucraina, Belarus. Transportul feroviar cu vagoane din China, Mongolia, Urali și Orientul Îndepărtat. Transportul oricăror mărfuri pe calea ferată este recomandat să fie asigurat.

Calculul costurilor