Cerere de estimare pentru un transport de grupaj

* - câmp necesar

Transportul de mărfuri de grupaj, transport de la 200 kg. la. 22 т.

Transport pentru transportul mărfurilor de grupaj de la 200 kg.
Greutatea mărfii transportate este de la 200 kg. inainte de. 22 tone.Volum transport de la 20 mc la 120 mc

Scopul transportului: Transportul pentru transportul mărfurilor de grupaj este utilizat fie mic, fie foarte mare, și chiar și frigider, având în vedere natura încărcăturii. Mărfurile consolidate sunt planificate să fie aduse într-un depozit din țara de expediere, apoi prin diferite moduri de transport, ca parte a mărfurilor generale, sau luate separat, acestea sunt transportate către clienți din diferite țări. Documente pentru mărfuri de grupare, șoferul poate emite în mod independent pachetul de documente necesar. Transportul de mărfuri parțiale sau de grupaj economisește timp și bani pentru proprietarii de mărfuri.
Transport de mărfuri de grupaj în funcție de țară: Cel mai mare client pentru transportul de mărfuri de grupaj sunt țările din Europa și Turcia, companiile din Lituania și Estonia comandă adesea transportul de mărfuri de grupaj, comenzile vin din diferite orașe din Rusia. Transport de marfa in grupaj din Turcia in Moldova, din Romania in Grecia, Spania, din Elvetia in Moldova. Timpul de livrare pentru mărfurile de grupaj este puțin mai lung decât pentru transportul mărfurilor complete. Compania noastra ofera asigurarea transportului marfurilor consolidate.

Marfuri pentru transport:Transport de 1 euro palet, 2-3 euro paleti, marfa in cutii, echipamente mici, toate tipurile de marfa in loturi mici, inclusiv transportul marfurilor periculoase. Transport de mărfuri de grupaj cu o încărcătură completă de transport într-o singură țară, cu clienți diferiți în diferite locuri de descărcare și diferite orașe.
Compania organizează cu succes transportul mărfurilor de grupaj de mai bine de un an.

Calculul costurilor